Hoe de zondagochtend van start gaat. ~ Utopia Gekte

9/11/2016

Hoe de zondagochtend van start gaat.

Utopia ontwaakt soort van.

Deze ochtend hebben Rowena en Romy de stal weer uitgemest. Romy zweette zich kapot en was veel aan het vloeken. Desondanks zit de klus er wel weer op. Rowena heeft ook laten weten klaar te zijn met al het gezeik. Ze zat in een 'struggle' waar ze inmiddels uit is gekomen. Aan Romy vraagt ze of zij ook vind dat ze spraakzamer is geworden. Romy beaamt dat.

Bas en Dominique zijn ook lekker vroeg de caravan uit. Ze zijn onafscheidelijk deze ochtend, samen met de eend. Ze nemen hem overal mee naartoe. Eerst naar het rokersbankje en daarna weer naar vogel village. Daar zitten Bas en Dominique ook weer een tijdje naast elkaar. Samen kijken ze naar alle waggelende en zwemmende eendjes. Ze hebben weinig gespreksstof...

Het ochtendje gaat erg rustig van start. Rianne voelt zich alsof er een vrachtwagen over haar heen is gereden. Zij zit momenteel met Dominique en Victoria op het rokersbankje buiten. Binnen in de loods zijn Karin en Jacco weer bij elkaar te vinden. Zij praten over of de krant wel of niet op zondag binnen komt. Een paar seconden later zien we dat ze weer in stilte op bed liggen bij elkaar op de slaapkamer. Karin is aan het gapen en meer komt er ook niet uit.

De een zet nog even een lekker bakje koffie, de ander zit in de woonkamer en weer een ander slaapt nog. Deze zondagochtend doen de bewoners het lekker rustig aan. En gelijk hebben ze.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.