Het centraal was nog niet afgelopen. ~ Utopia Gekte

9/05/2016

Het centraal was nog niet afgelopen.

Centraal deel II.

De groep was blijkbaar toch nog niet helemaal klaar met het centraal. Het ging lange tijd over dat ze eens echt moeten leven alsof ze in een crisis zitten. Daarom komen ze later vandaag nogmaals bij elkaar om te stemmen. Dit is nu 17:00 geworden. Cees schijnt ondertussen al zijn zakgeld uit te geven voordat ze besluiten dat hij een flink deel moet inleveren. Ook Rianne zien we nu nog een bestelling doen. Ze bestelt foto's bij de HEMA die ze mee stuurt met haar post naar familie. Jessie geeft aan dat dit het laatste is wat hij betaald voor haar. Het is niet de bedoeling dat iedereen nu snel alles uit gaat geven. Dat doet hij ook niet van zijn 400 euro zakgeld.

Tijdens het tweede deel van het centraal bleek dat de bewoners nu ruim 12.000 euro in de min staan. De webshop loopt als een tierelier, afgelopen maand was de beste in de geschiedenis van Utopia. Bas vertelt over een uitbreiding van het dierenfonds. Hij gaat zich nu op meer richten dan enkel en alleen de bio-industrie. Ook de robben- en dolfijnenjacht en dierenparken waar dieren worden gefokt en afgemaakt komen voortaan ter sprake. Daarnaast vertelt hij dat Dominique, Benjamin, Gina, Victoria, Romy, Ramona en Rowena de komende twee maanden allemaal plantaardig leven. Of in ieder geval een poging doen.

Ramona heeft een nieuws bedacht. Naast Utopia Inside van Dominique en Jacco komt er nog een andere serie. Het gaat een Utopia serie worden, gebaseerd op het moordspel die ze ooit hebben gespeeld. Verder werden er nog wat evenementen besproken die op de agenda staan. Na het centraal praten Gina en Karin in het zonnetje nog even door. Karin vind het goed dat ze allemaal geen geld meer hebben straks en dan van begin af aan weer kunnen beginnen. Rianne is ondertussen druk in de weer met het 1000 dagen feest. Ze moet wat belletjes plegen alleen is de telefoon vermist. Niemand weet waar die ligt.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.