Heeft Billy slecht nieuws gekregen? ~ Utopia Gekte

9/25/2016

Heeft Billy slecht nieuws gekregen?

De zon schijnt wel...

Opeens krijgen we tussen de streamlock door heel soms kort beeld. Als eerste krijgen we Billy en Jessie te zien. Zij roken samen een peuk op het rokersbankje. Jessie zegt iets over het centraal. En hij zegt er voor Billy te zijn als zij hem nodig heeft. Wellicht heeft Billy vervelend nieuws te horen gekregen. Ze keek op zijn zachtst gezegd niet vrolijk en droeg weer een zonnebril. Er gaan geruchten dat Billy Utopia weer moet verlaten omdat er twee maanden voorbij zijn gegaan sinds haar binnenkomst. Billy is dankzij een referendum van Ruud weer teruggekeerd naar Utopia. Bij andere referendums zoals een alcoholverbod of veganistisch Utopia zou het ook maximaal twee maanden in stand blijven. Dus op zich is dit niet eens een onmogelijke speculatie... Ware het niet dat ze vandaag alweer twee maanden en drie dagen in Utopia zit.

Tijdens een ander moment dat het beeld kort terug is zien we Ruud en Rowena. Ruud is aan het werk! Hij is aan het opruimen. Bender is aan de dunne en heeft een boodschap achtergelaten in de loods. Zodra Rowena in de poep stapt krijgen we direct weer een streamlock. En dat is ook meteen de laatste keer dat we weer beeld en geluid hebben gekregen. UtopiaTV heeft nog altijd geen verklaring geplaatst op hun website. Dus de speculaties over wat er aan de hand kan zijn blijven massaal gedeeld worden online op social media.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.