Giorgio en Emil halen een grap uit met Ruud en bekladden zijn caravan ~ Utopia Gekte

9/26/2016

Giorgio en Emil halen een grap uit met Ruud en bekladden zijn caravan

''Ik wil je zoveel vertellen, maar dat kan echt niet''

Om kwart over één is de rust weer wat terug gekeerd. Naomi laat dan ook weten dat ze nu weer wat rustiger is. Vanessa vertelt dat ze gewoon kriebels in haar buik had van tevoren. Ivan laat weten dat hij het vogelparadijs en de liefdesbrug heel leuk vind. ''Maar het is een beetje een puinhoop''. Hij ziet dat Rianne tegen dezelfde dingen als hem aanloopt. ''Wees niet bang als het even tegenzit. Laat je daardoor niet demotiveren. Blijf gewoon gaan, het komt altijd goed''. Volgens Ivan vinden mensen het niet leuk om orders te krijgen. Dan gaan ze over je klagen en roddelen. Al snel gaat de sirene aan. Het is tijd voor de lunch. Na een streamlock horen we dat er ook vegan sushi is. ''Giorgio, niet teveel'', grapt Billy. Voordat iedereen gaat eten wil Benjamin nog een gedicht op zeggen. ''Utopia daar wilde ik heen, want een plaats zoals dit is er maar één''. Na het hele gedicht klinkt er gejuich en applaus. ''Eetsmakelijk!''. Gabriëlle laat weten dat ze geen sushi lust. Maar er is genoeg dus ze eet gewoon andere dingen. Vanessa zien we gelijk weer in haar oude patroon broodjes rondbrengen en voor de bewoners zorgen. ''Ik mis het wel nu ik er ben'', laat Gabriëlle weten. Maar volgens Rowena mist ze niks. ''Ik wil je zoveel vertellen, maar dat kan echt niet'', aldus Gabriëlle.

Om tien over half twee zien we Giorgio, Emil, Billy en Romy in het werkhok. Giorgio en Emil willen namelijk een grap met Ruud uithalen. Confetti komt ter sprake, maar Giorgio wil gewoon Ruud zijn hele caravan omgooien. Emil vind dat echter te ver gaan. ''Kunnen we hem niet gewoon dichtspijkeren''. Billy vind het helemaal geweldig. ''Dit is echt old school'', lacht ze. ''Voor al die keren dat hij ons het leven zuur heeft gemaakt'', aldus Emil. ''Ik denk gewoon om pleuren. Ik denk dat hij dan gewoon op de zijkant gaat slapen'', laat Giorgio weten. ''Er is een verschil tussen een grap en iets compleet slopen'', benadrukt Emil. ''Douw maar om ja'', lacht Billy. ''Wat kunnen we hier doen? We kunnen hooguit een bedje voor hem bouwen'', grapt Emil. ''Hebben we geen zaagsel?''. Billy komt met het idee om er een tekst op te zetten met een spuitbus. Dat vinden ze een goed idee, maar eerst gooien ze wat viezigheid in de caravan. Aarde of stront van de koeien. ''Onee Emil. Heftig'', roept Billy. Ze gooien de viezigheid namelijk in zijn bed. ''Perfect'', vind Giorgio. ''Willen jullie er nog iets opzetten? Dat is wel leuk'', aldus Billy. Ze besluiten om er ''Ruudwin'' op te zetten. ''We love you'', komt er ook nog bij. Billy ligt in een deuk. ''Ah lief'', aldus Emil. ''Dan moeten wel de namen erbij'', vind Billy. ''Ik vind hem prachtig, dat hebben jullie mooi gedaan, ik ben heel trots'', aldus Billy. ''Ik had zo zijn raam er uit geslagen'', laat Giorgio weten. ''Jij wel ja'', aldus Emil.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.