Gina terug in Utopia na begrafenis. ~ Utopia Gekte

9/03/2016

Gina terug in Utopia na begrafenis.

Wat er ook gebeurde...

Gisteren aan het begin van de avond kwam Gina opeens door de poort wandelen. Blijkbaar is zij enige tijd buiten de poorten geweest. Zelfs de meeste bewoners wisten hier niks van af, want ook zij reageren verbaasd. Wanneer ze Gina ondervragen blijkt dat ze naar een begrafenis is gegaan van een tante van haar moeder en dat het in het begin heel heftig was. Zonder er veel over door te praten zegt ze nu friet te gaan eten. De hele dag heeft ze nog niks op. Jessie vraagt tussendoor nog aan Ramona waarom Gina weg was en wat er aan de hand is. ''Moet je aan haar vragen'', is de reactie die hij krijgt. Het is nooit voorgelezen via een brief of bekend gemaakt aan alle bewoners. Hoe dan ook, gecondoleerd allemaal.

Hier nog wat andere kleine nieuwtjes van gisteravond:

- Bas vind het jammer dat Dominique voor Jacco gekozen heeft als partner, maar hij gunt het haar wel.
- Benjamin zit aan het bier tot groot ongenoegen van Ruud en Cees. Ruud noemt Benjamin zelfs hypocriet, maar niet recht in zijn gezicht.
- Er zijn eters geweest voor Le Luifel, gezellie.
- Een Bed & Breakfast gast vraagt zijn vriendin ten huwelijk in de loods. Zij zegt 'ja'. Daarover zo meer in een wat uitgebreider bericht.
- Er is een dure factuur bij gekomen. 640 euro voor de fotoshoot van Cemal. De foto's staan in de Utopia courant.
- Rowena en Ruud doen voor de grap alsof zij ook zwanger zou kunnen zijn.
- Rowena kan niet meer, ze komt niet aan haar rust. Dit zegt ze liggend in bed op de vide om 7 uur ;s avonds. Rianne vraagt of ze haar zo moet masseren. Nou, dat ziet Rowena wel zitten.
-  Cees en Benjamin spreken hun ruzie weer uit. Benjamin merkte al dat Cees niet lekker in zijn vel zit. Cees zelf geeft aan zelf zijn vertrek te willen bepalen. En dus niet tijdens de nominaties genomineerd worden.
- Cees en Benjamin weten nog niet dat Corry Brokken al is overleden.
- Ramona heeft schoenen besteld en Rianne een hoed.
- Billy vertelt aan Jessie kinderen te willen. Ook daarover zo meer in een ander bericht.




0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.