Gina begint zenuwachtig te worden ~ Utopia Gekte

9/26/2016

Gina begint zenuwachtig te worden

De laatste voorbereidingen

Nog even en tien oud Utopianen betreden het Utopia terrein. Je zou denken dat alles inmiddels klaar staat en geregeld is, maar een hoop moet nog last minute gebeuren. Zo zien we de dames om tien voor half twaalf nog druk bezig met zichzelf aankleden en mooi maken. Gina geeft aan dat ze zich onzeker voelt. ''Nee, je bent echt heel mooi'', laten Rowena en Rianne weten. Tegelijkertijd horen we dat Gina nog altijd een beetje schor is, maar ze is blij dat ze zich weer wat beter voelt. Wel begint ze naar eigen zeggen nu zenuwachtig te worden. Ze gaat Mark zo natuurlijk weer zien en dat is best een beetje spannend. Maar ook heel leuk natuurlijk.

In de andere slaapkamer zien we dat Jessie en Billy om tien over half twaalf ook nog bezig zijn met hun uiterlijk. Jessie grapt dat hij denkt dat veel oud Utopianen met hem op de foto willen. Billy daarentegen denkt dat de oud Utopianen juist van mening zijn dat hij normaal moet doen. Als Gina klaar is met zichzelf netjes maken zien we haar druk verder werken in de keuken. Daar legt ze alvast alle broodjes en lekkernijen op schalen. We zien roombroodjes, muffins/cupcakes, broodjes met fruit, croissantjes en nog veel meer speciale broodjes. ''Ah het ziet er heerlijk uit'', laat Victoria terecht weten. ''Het is zoveel ook. [...] Het is niet normaal joh hoeveel'', aldus Gina. Benjamin komt Gina helpen, maar legt de broodjes gewoon neer op de schaal, terwijl Gina moeite deed om alles zo netjes en leuk mogelijk neer te leggen. Gina zegt dan ook in paniek te raken. ''Het moet er mooi bij liggen''. Als alles op de schalen ligt dekt Gina het af met folie en mag het naar de tafel. We krijgen te horen dat er ook nog sushi en patat komt.

Dominique vraagt ondertussen kleding advies aan Gina. Gina is volgens Dominique namelijk de mode expert. Gina vind Dominique's kleding mooi. Ze zou het zelf ook zo gekocht hebben. Dominique vind dat een compliment en gaat zich er dus geen zorgen meer over maken. Gina komt er vervolgens achter dat ze ook nog krentenbollen hebben. Die legt ze dus ook nog snel op een schaaltje. Daarna dekt ze samen met medebewoners de tafel. In de horeca keuken zien we Cemal en Benjamin met tafels slepen, tafels die ook nog naar binnen moeten. ''Goed hoor knulletjes'', laat Jessie weten als hij langs komt lopen. Hij lijkt alleen opdrachten te kunnen geven. Zo mompelt hij ook nog iets over de sushi. Romy besluit wel ook mee te helpen. Zij gaat stoelen pakken en naar binnen verplaatsen. En ook Bas, Billy en Rianne zijn druk aan het helpen. Gina zet nog snel drank klaar, zo kan iedereen het zelf pakken. Anders is het zonde van de tijd als ze aan iedereen moeten gaan vragen wat ze willen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.