Emil ondervraagt Ruud over Rowena ~ Utopia Gekte

9/26/2016

Emil ondervraagt Ruud over Rowena

Opnames voor Utopia Inside

Om kwart voor twee zijn de oud Utopianen nog steeds gezellig in Utopia. Billy laat weten dat ze 4000 euro in de min staan door Ruud. Vanwege zijn asbest caravan. ''Ruudwin heeft het weer goed voor elkaar dus'', aldus Giorgio. Dominique zien we niet veel later opnames maken voor Utopia Inside. Samen met Giorgio bij de stal. ''Hij kent je nog, hoe leuk'', aldus Dominique. Giorgio is het meest verbaasd over hoe groot Klaver is geworden. ''Reusachtig''. Giorgio zat 18 maanden in Utopia. Dominique vraagt of hij advies heeft voor de huidige Utopianen. Giorgio geeft aan dat hij niet meer naar Utopia kijkt. ''Het belangrijkste is genieten'', aldus Giorgio. ''Wat mis je heel erg aan Utopia'', vraagt Dominique verder. ''Het sfeertje. Dat je samen bent. Je moet het vergelijken met een studentenhuis. [...] Als je 's nachts gaat schreeuwen en je pakt je kussen en je gaat gewoon een groot kussengevecht beginnen. Dat hebben wij gedaan en was een groot succes''.

''Wat mis je totaal niet'', wil Dominique weten. ''Eigenlijk vrij weinig. [...] Het gemis van je familie en vrienden en het reizen'', laat Giorgio weten. Gina en Mark doen ondertussen ook een rondje over het terrein. ''Vind je het niet gek om hier met mij te lopen'', vraagt Gina. Mark had het nooit verwacht dat hij daar ooit nog met haar zou lopen. Dominique neemt ook een stukje vlog op met de andere oud Utopianen en Bas laat Giorgio de vogels in vogel village zien. Billy en Emil praten ook even bij. Ze halen herinneringen op zoals dat Emil chips op zijn brood at en ze praten over het zakgeld en eet geld en hoe dat in jaar één was. Er volgt een streamlock.

Om kwart over twee zien we Emil en Ruud even met elkaar kletsen. ''Heb je een crush'', vraagt Emil. ''We hebben het nog niet gedaan. Ik pak het even anders aan. Vorige keer daar had ik zo'n trauma van'', laat Ruud weten. ''Wij allemaal'', grapt Emil. '"Wel goed dat je het rustig aanpakt. Zij vind je wel leuk hoor! Denk ik'', aldus Emil. ''Een nummertje trekken en achter aansluiten'', grapt Ruud. Ruud begint vervolgens over de tonijn gate van het eerste jaar. Samen citeren ze uitspraken van Paul. ''Godverdomme een heel blikje tonijn op één boterham. Zo dik bekleed'', grapt Ruud. ''Ik deed helemaal niks geks'', vind Emil. Ruud vind het nu chiller dan toen. Hij zit er al weer vijf maanden. Emil vind het jammer dat hij weg moest, maar zou het nu niet anders doen. ''Wie runt hier nou de tent een beetje. Ik blijf dat een boeiende vraag vinden''. Er volgt een streamlock. Paul laat weten het leuk te vinden om er weer te zijn. Ruud heeft niet het idee dat het eerste jaar zich ook daar afspeelde. ''De sfeer was heel anders'', vult Emil aan. Het gesprek eindigt als Billy erbij komt. Zij vraagt namelijk of de oud Utopianen met een stift hun handtekening willen zetten in het Cordwood huisje.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.