Emil en Ruud blikken terug op eerdere gebeurtenissen ~ Utopia Gekte

9/26/2016

Emil en Ruud blikken terug op eerdere gebeurtenissen

''Doe maar een lekkere lebber terug''

Er zijn negen oud Utopia bewoners terug in Utopia. Voor zover we weten mogen ze drie uur lang blijven en het is al meteen weer ouderwets gezellig. Ivan neemt om half één een kijkje in de badkamer. Toen hij weg ging waren ze net begonnen met het bouwen daarvan. ''Het ziet er top uit, maar had wel beter afgewerkt mogen worden'', laat hij weten. Opeens komt Billy aanrennen om Ivan ook om zijn nek te vliegen. ''Wat goed om je te zien. Ik laat je niet meer los. Het is een gekkenhuis om terug te zijn. Kan je niet blijven. Wat zie je er goed uit'', aldus Billy. ''Jij ook man'', laat Ivan weten. ''Wat gek om dit te zien'', horen we Nicoline zeggen. ''Het was wat opgeruimder'', aldus Ivan. Vanessa besluit met wat anderen een sigaretje te gaan doen. ''Ik mis jullie allemaal zo erg'', laat Gina op de vide aan Gabriëlle weten. ''Ik jullie ook, maar ik ben wel blij dat ik buiten ben. Daar heb ik mijn eigen dingen in de hand'', aldus Gabriëlle. Ruud en Ivan zien we gelijk grappen met elkaar maken. ''Ik laat je wel janken, net zoals dat je jankend de poort uitliep'', aldus Ivan. Ook worden er boodschappen doorgegeven. Zo laat Gabriëlle aan Bas weten dat hij een hele dikke knuffel van LauraB krijgt. ''Ze is je niet vergeten'', aldus Gabriëlle. ''Doe haar maar een lekkere lebber terug'', grapt Bas.

Rowena vertelt aan Ivan dat ze vaak angstaanvallen heeft. Als Ivan vraagt waardoor dat komt weet Rowena het niet. Billy zien we het Cordwood laten zien aan Vanessa en Nicoline. We krijgen een soundlock. Gina laat ondertussen de merchandise aan Mark zien en Billy geeft een rondleiding aan Vanessa en Nicoline. Ze laat het hok zien wat Ruud voor Bender heeft gemaakt bij zijn caravan. Er volgt weer een streamlock. ''Ik vind het wel een zooitje. Echt'', laat Vanessa weten. ''Het is niet normaal hoor'', is Nicoline het met haar eens. Binnen praten Emil en Ruud met elkaar. ''Wat is dat met die eyeliner'', vraagt Emil. ''Een beetje gay is oké toch'', grapt Ruud. Er volgt weer een streamlock. Emil en Ruud blikken vervolgens terug op onder andere de kachel die in de fik vloog en de tractor die Ruud liet verdwijnen. ''De tractor weg vond ik niet leuk. Ik had twee bootcamps en jij verkoopt de tractor'', aldus Emil. ''Wel lekker huiselijk hier''. Ruud beaamt dat. ''Je hoeft je nergens meer druk om te maken hier''.

Buiten zien we Billy nog steeds samen met Vanessa en Nicoline rondlopen. ''Het is niet te vergelijken met jaar één'', aldus Billy. ''Geen bloemetjes meer hier'', merkt Nicoline op. ''Nee, dat hebben al die geiten opgevroten'', aldus Billy. Billy ligt vervolgens in een deuk dat Nicoline haar vroeg waar de toilet is. Er volgt een streamlock. Paul horen we daarna vertellen over zijn aandoening waardoor hij Utopia heeft verlaten. ''Achteraf de beste beslissing die ik heb gemaakt. anders had ik mijn meisje niet meer gehad. [...] Die snapte niet dat ik haar een jaar alleen liet''.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.