''Eigenlijk ben ik dat gedrag van jou behoorlijk beu'' ~ Utopia Gekte

9/19/2016

''Eigenlijk ben ik dat gedrag van jou behoorlijk beu''

Knuffelen met de dieren

Om tien over vijf zien we Jessie samen met Bender op de rotonde. Bender is daar aan het grazen terwijl hij volop de aandacht van Jessie krijgt. Bender eet rustig door terwijl Jessie hem aait. Ruud ligt een stukje verderop op wat kussens op de grond en zodra hij Bender roept komt Bender meteen naar hem toe rennen om vervolgens lief er bij te gaan liggen. Als Bender Ruud zijn oor begint te likken begint Ruud te joelen. Het kietelt natuurlijk. ''Eigenlijk ben ik dat gedrag van jou behoorlijk beu'', mompelt Ruud daarna. ''Hij is zo stout, hij probeerde net mijn oor er af te bijten namelijk''. Jessie komt naast Ruud liggen en begint Bender weer te aaien en kriebelen. Bender vind het allemaal prima. Hij geniet wel van al die aandacht. ''Ben jij zo'n stoute stier'', aldus Jessie. Bender begint al snel Jessie's handen te likken. Billy duikt ook even tussen de twee mannen in op het kussen, maar verdwijnt ook meteen weer. Ook Bas is ondertussen aandacht aan het geven aan één van de dieren. Hij aait één van de geitjes.

Om half zes zien we Rowena en Ruud was op de waslijn hangen en de picknicktafel is inmiddels ook gedekt. De Barbecue kan dus beginnen. De bezoekers zitten al aan tafel. Gina zien we vlees bakken in Le luifel en Benjamin staat achter de Barbecue. Om tien voor zes is iedereen lekker aan het eten. Eerst werden er hamburgers gebakken, maar inmiddels ligt het volgende stuk vlees weer op de barbecue. Worstjes. Benjamin deelt friet uit en Dominique en Bas zijn bij de vogel village en in de wei naar iets op zoek. Eén van de dieren schijnt kwijt te zijn. ''Zullen we even eten en daarna nog eens zoeken? Misschien dat hij dan al terug is'', vraagt Dominique. Bas vind het goed, maar kijkt toch nog even verder. Als we het goed hebben begrepen schijnen ze een klein eendje/kwarteltje of iets dergelijks kleins kwijt te zijn. Er waren er twee foetsie, maar één daarvan is al weer terecht.

Om tien over zes zien we dat Rianne inmiddels achter de barbecue staat. Ze is speklapjes aan het barbecueën, maar moet ze continu verplaatsen en ook al snel weer van de barbecue afhalen. De barbecue fikt namelijk flink door het vet uit de speklapjes. Cees krijgt een hamburger van Rianne, maar eerst wil hij weten of het wel een echte is en geen vegan burger. Nadat Rianne hem verzekerd dat het een echte hamburger is wil Cees hem wel hebben. ''De friet is op'', moppert hij. Maar waarschijnlijk moet hij gewoon even geduld hebben. Toen Benjamin de eerste lading friet uitdeelde hoorde ik hem namelijk zeggen dat er nog meer friet aan zou komen. Je kan moeilijk in één keer genoeg friet voor iedereen in de frituur gooien. Nog geen tien minuten later zien we weer een grote schaal patat op tafel staan. Cees moest dus inderdaad gewoon even geduld hebben. Rianne besluit Cees in ieder geval alvast te helpen door te vragen of ze een speklapje voor hem moet reserveren. ''Of wil je een worstje?'' Cees kiest voor een worstje. ''Dan leg ik de mooiste voor je apart'', aldus Rianne.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.