Eerste Utopia baby is geboren. ~ Utopia Gekte

9/23/2016

Eerste Utopia baby is geboren.

Rianne gaat nogmaals centraal.

Rianne krijgt eindelijk de kans om weer even centraal te gaan. Er zijn nog een aantal dingen die moeten gebeuren voordat de foodtrucks en dergelijke om 13:00 binnen komen rijden. Het streven is om voor die tijd klaar te zijn. Rianne noemt de punten op en de bewoners verdelen vervolgens zelf wie welke taak gaat doen.

- Zijkant van de loods vegen.
- Poep op het terrein opruimen.
- De ballonnen moeten netjes worden opgehangen.
- De tafels, picknicktafels naar buiten bij het pleintje, banken richting Baasbeach.
- De installatie moet richting BaasBeach

Jessie onderbreekt Rianne even voor een breaking news momentje. De eerste Utopia baby is geboren. ''Een hele goeie zonnige morgen, wij zijn vannacht trotse ouders geworden van Utopia en maken het goed', leest hij voor. De groep applaudisseert en Rianne gaat door met haar punten.

- De dranghekken die verspreid staan over het terrein moeten naar de loods en het podium.
- Er moeten broodjes worden gesmeerd en afgebakken.
- Rianne heeft handdoeken nodig voor artiesten en zou het fijn vinden als andere bewoners nog droge en schone handdoeken hebben.
- De prullenbakken en kliko's moeten allemaal op de goede plek worden gezet.
- Het 1000 dagen lied moet worden uitgeprint.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.