Eend Babyface is helaas overleden. ~ Utopia Gekte

9/14/2016

Eend Babyface is helaas overleden.

Verdriet in en buiten Utopia.

Een nieuwe ochtend gaat zonnig en voorspoedig van start in Utopia. Gina en Cees krijgen zelfs post. Zoals vaker bij Gina krijgt zij enorme stapels die haar altijd weer goed doen. Gina is volgens haar thuisfront flink gegroeid en daarmee kan zij er weer even tegenaan. Cees laat echter weer weten binnenkort te vertrekken. Hij geeft zijn voorstelling nog op 16 oktober en daarna is het toedeledokie Utopia. Hoog tijd om naar zijn dochters te vertrekken. Cees zit alleen in de suite en geeft zijn briefschrijvers hardop antwoorden terug op hun schrijfsels. Tegen iemand vertelt hij het volgende: ''Je moest eens weten wat zich hier allemaal afspeelt. Je hoort het te zijner tijd wel''.

Terwijl Gina en Cees beide hun post lezen zien we Rowena en Romy weer samen in de koeienstal. Zij beginnen de dag met het uitmesten van de stal en het verzorgen van de dieren. Helaas is er inmiddels één dier minder te verzorgen in Utopia. Uit het niets zien we Bas namelijk heel erg huilen. Dominique vraagt hem of hij er naar toe wil gaan. Ook andere bewoners zien we na een streamlock huilen. Het blijkt dat tot ons grote verdriet eend Babyface onverwachts is overleden. Victoria snapt er niks van. Elke keer weer gebeurt dit. ''Hoe kan dit? Is toch gek. T-rex ook al'', snikt Rowena bedroefd. ''Een andere eend had het niet...'', zegt Gina nog voordat er weer een streamlock komt.

Volgens UtopiaTV is Babyface overleden in de handen van Ruud, nadat verschillende bewoners hem nog hebben proberen te redden. Helaas mocht het allemaal niet baten. Zodra Bas een beetje is bijgekomen vraagt hij aan Dominique of ze de vogels gaan voeren. Dat lijkt haar een goed idee. Inmiddels is Babyface opgehaald met de dierenambulance.
Eend Babyface in Utopia.
Eend Babyface in Utopia.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.