Een ochtend vol met streamlocks. ~ Utopia Gekte

9/02/2016

Een ochtend vol met streamlocks.

Utopia ontwaakt.

Een goedemorgen en welkom bij een spannende dag vol Utopia! Althans, spannend... De ochtend begint alles behalve spannend. We krijgen de ene na de andere streamlock voor onze kiezen. Daardoor hebben we nog niks kunnen volgen van deze ochtend. Er lijkt gelukkig nog niet veel spannends te gebeuren. De meeste bewoners zijn wel vroeg wakker, maar ze doen niks bijzonders. Er is nog geen post gesignaleerd en velen moeten nog douchen en/of opfrissen. Ook vannacht is er voor de verandering niks gebeurd. Iedereen lag vroeg in bed na de chaotische en dramatische dag.

Ook vandaag staan er 2 verhaallijnen volop in de aandacht.

1. Billy die moeite heeft met Jessie vergeven en hem weer vertrouwen.
2. Het referendum voor of tegen een veganistisch Utopia.

Ook deze ochtend praat Billy alweer uitgebreid over haar liefdesperikelen. Nu bijvoorbeeld met Dominique in de slaapkamer. Ze herhaalt eigenlijk alles wat ze gisteren al meerdere keren heeft verteld. Dat ze niet met haar moeten 'f*cken', dat ze het niet waard is, dat Jessie zeker was vreemdgegaan als hij buiten was, en dat alcohol geen excuus is. Dominique is het met dat laatste punt zeker eens. Ook vertelt Billy nu dat ze binnenkort aan kinderen zou willen beginnen en dat ze niet van Jessie kan verwachten dat hij daar nu al mee bezig is. Dominique vind het erg vervelend voor Billy.

En dan dus het referendum. Naar horen zeggen gaan ze pas tegen 15:00 stemmen voor of tegen een veganistisch Utopia. Gisteren hoorde ik Dominique nog zeggen dat ze voor 10:00 allemaal netjes aangekleed moeten zijn. Hoe dat nou precies zit weet ik dus niet... Cees en Bas hebben gisteravond nog kort gepraat over het referendum. Cees denkt dat mensen alleen voor stemmen omdat ze graag sensatie willen zien. Bas was het daar niet mee eens.

Verder in Utopia... Een afgestoten kuikentje. Ach gut... Gisteren al was het kuikentje in beeld te zien toen deze weg werd gehaald bij Vogel Village. Ruud maakte het oogje schoon van het kuikentje die geen kans krijgt tussen de rest. Deze ochtend zien we het kuikentje in een schoenendoos in de loods. Rowena en Ruud zorgen goed voor het diertje. Rowena zegt hoe schattig het kuikentje is omdat ie zo klein is. Hij past zelfs in haar hand. ''Nou dan ben je wel klein hoor'', zegt ze. Zou ze ook zo lief praten tegen een spin die in haar hand past? Zo'n lieve, zachte, harige, 8-potige en mollige vogelspin. :-)Geniet van de natuur in het comfort van je eigen huis. Een licht wolkendekje waait over Utopia. Het witte grauwe kleurtje representeert de huidige sfeer in de loods. Dat staat vol in contrast met het prachtig groen gekleurde bladerdek. Dat groene symboliseert jou, de kijker. Vol in bloei, altijd mooi en nog vol leven. 

Poep.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.