''Een groot hypocriet zooitje is het''. ~ Utopia Gekte

9/11/2016

''Een groot hypocriet zooitje is het''.

Cees heeft er weer genoeg van.

Vandaag blijkt weer een dag vol leed te zijn in Utopia. Komt net het slechte nieuws binnen dat Dominique Utopia gaat verlaten. En nu is er alweer een volgend drama gaande. Momenteel is het Cees die alle camera's op zichzelf weet te richten. Hij uit zijn ongenoegen over de gang van zaken in Utopia. Dit doet hij bij het cordwood huisje tegen Victoria en Rianne. Het begint met de schuldenmeter van Romy. Hij vind het belachelijk omdat er wel meer bewoners zijn die er een handje van vol hebben. Rowena met 3000 euro schuld, Cemal met zijn fotoshoot, Ruud met 7500 euro vanwege de asbest caravan. Victoria zegt dat ze eind september af moeten wachten. Dan weten ze pas hoeveel - of hoe weinig - de single van Rowena heeft opgebracht. Cees geeft aan dat Romy een makkelijk slachtoffer is en zij daarom de sjaak was. Terwijl Ruud degene is met de hoogste schuld, weet Rianne te vertellen.

''Een groot hypocriet zooitje is het. En dan ben ik de grote lul die zijn bek open trekt. Koekoek. En dan krijg ik weer stemmen'', zucht Cees. Victoria begrijpt niet waarom Cees de groep niet nogmaals aanspreekt.

''Ja waarom doe ik het eigenlijk niet. Weet je waar ik ook ongelooflijk veel spijt van heb? Dat ik mijn geld ingeleverd heb. Ik krijg verdomme gewoon gelijk, er wordt geen reet mee gedaan met een deel van het geld. Er zijn niet eens plannen voor al dat geld. Er is geen reet mee gedaan. We hebben een investeringsplan van 950 euro. Dat had de BV ook kunnen doen. Onzin! Onzinverhaal. Jullie willen alleen maar scoren buiten omdat dit het goed doet. Een grote grijns op zijn gezicht'', moppert Cees. Waarschijnlijk doelt hij hiermee op Jessie die zijn televisiemomentjes altijd goed weet te pakken. Er volgt een hele lange streamlock waardoor we niks meer kunnen volgen.

Na de streamlock is Cees nog steeds aan het woord. Vandaag is sowieso niet de juiste dag om de groep aan te spreken volgens Victoria, dit omdat er teveel gaande is nu. Cees zelf ziet het niet eens zitten om de groep weer aan te spreken. ''Ze luisteren toch nooit''. 1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.