Dronken Gina kust Jacco en pleurt op haar bakkes. ~ Utopia Gekte

9/05/2016

Dronken Gina kust Jacco en pleurt op haar bakkes.

Een normaal avondje Utopia.

Gisteravond was er korte paniek bij Ruud. Stier Bender was nergens te bekennen dus hij ging buiten op zoek. Met een stok in zijn hand wandelde hij over het terrein, roepend naar Bender. Utopia is helemaal omheind dus ver weg kan hij nooit zijn. Al snel is Bender gevonden in de bosjes en is de paniek weer voorbij. Iets later zien we dat Romy en Jacco hun badkleding aan hebben getrokken. Zij besluiten om gezellig samen in bad te liggen in de badkamer. Uiteraard met een drankje er bij, want dat gaat altijd goed. Dominique komt later ook in bad zitten dus wie weet krijgen we nog een trio te zien vannacht. Jessie ligt met Billy op bed dus hij kan vooralsnog niet weer de fout in gaan. Billy doet de hele avond weer poeslief tegen hem. Als ze maar een man heeft toch, het maakt haar volgens mij niet uit welke.

In het bad loopt de temperatuur al heel snel op. Jacco en Gina geven elkaar zelfs een kus op de mond. Het was wel een grap/toneelstukje en Karin werd ontzettend jaloers. Ze wist niet hoe snel ze moest ingrijpen! Meerdere bewoners stonden al rondom het bad te koekeloeren want het drietal heeft het wel erg gezellig daar. En laten we Ruud en Rowena ook vooral niet vergeten. Zij zijn net zo gezellig en klef als de rest. Achter de computers pakt Ruud haar nog eens goed vast en geeft een zoen op haar wang. 

Terug naar de badkamers want daar is het net spannend. Jessie komt uiteindelijk ook even binnen wandelen. Hij merkt natuurlijk ook dat er veel lawaai wordt gemaakt daar en vraagt of ze aan de drank zitten. Ze hebben allemaal geen zin in Jessie, dus sturen ze hem weg. Voordat hij gaat waarschuwt hij Benjamin nog. ''Je hebt een vriendin dus ik zou maar bij Romy uit de buurt blijven'', roept hij. Dit tot groot ongenoegen van Romy zelf.

Pas rond middernacht gebeuren er weer andere dingen. Jessie en Billy lagen al in bed, maar Jessie is weer opgestaan voor een sigaret. Uiteindelijk zien we Jessie, Benjamin, Ramona, Gina en Jacco buiten roken. Veel anderen liggen al een tijdje op bed. Het leek een rustig nachtje te worden, maar Gina en Jacco zijn blijkbaar ladderzat. Gina maakt zoveel lawaai en laat volgens mij zelfs de sirene (per ongeluk?) af gaan. Karin vraagt of het allemaal wat rustiger kan. Gina vind het maar flauw en blijft net zo hard door schreeuwen. Van haar verstandige gedrag van de afgelopen tijd is niets meer overgebleven. We kunnen weer een tijdje niks volgen tot Gina samen met Jacco naar buiten loopt. Daar nemen ze nog een drankje bij Baas Beach en schreeuwen, gillen en zingen ze vrolijk door. Ze zegt zich zo bezopen te voelen alsof het al 4 uur 's nachts is. Dit terwijl de nacht net is aangebroken. Onderstaande video laat goed zien hoe ver ze heen zijn. Gina valt zelfs uit de hangmat. Maar niet hard genoeg om weer met beide benen op de grond te staan. Gelukkig voor haar weet de regie haar veel uit beeld te houden. Het blijft de rest van de nacht dan ook rustig voor zo ver wij hebben kunnen zien.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.