Dominique wenst Utopia te verlaten. ~ Utopia Gekte

9/05/2016

Dominique wenst Utopia te verlaten.

Heeft het nog zin?

Tussen de vele streamlocks door zien we Dominique in een diepe depressie zitten. Met haar armen over elkaar heen en een bedroefd gezicht zit ze tegenover Bas. De donkere setting in de caravan maakt de sfeer er niet vrolijker op. Dominqiue ziet het allemaal niet meer zo rooskleurig in. Haar tranen kan ze ook niet meer bedwingen. Het boeit haar allemaal niks meer en ze vraagt zich af of dat erg is. Het liefst gaat ze naar huis, hoe eng ze dat ook vind. Haar hoofd is spreekwoordelijk gezegd al buiten, maar ze zit nog steeds in Utopia. ''Ik ben aan het solliciteren naar buiten. Ik raap mezelf op en ben niet gelukkig. Ik ben geen Romy die het fijn vind om geen doel te hebben in het leven'', snikt ze. Ze kan niet wachten om weer buiten de poort te staan.

''Ik wil zo graag leven in plaats van pesterijen. Ik kan hier niet leven, ik zit gevangen'', gaat ze verder. Bas doet er alles aan om Dominique in Utopia te houden. Ze moet niet opgeven. En daar zal ze ongetwijfeld naar luisteren. Dit dipje is vandaag of morgen weer over. En over een weekje of twee begint het weer opnieuw. Bijna iedereen heeft hier weleens last van in Utopia.

Niet alleen Dominique heeft vandaag struggles. Ook Ramona, Rianne en Jessie hebben problemen. Ramona is gestopt met haar veganistische levensstijl. Dit past niet bij haar afvalproces. Rianne is boos op Jessie omdat ze haar zakgeld nu niet meer kan investeren. En Jessie zelf heeft ook nog een telefoontje gehad van een boze zakenpartner. Hoe het precies zit weten we niet. Maar Jessie beloofde vanavond nog een stukje in de Utopia Courant te zetten over hun samenwerking.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.