Dominique regelt verrassing voor aanstaande zondag? ~ Utopia Gekte

9/08/2016

Dominique regelt verrassing voor aanstaande zondag?

Geen investering meer voor Romy.

Deze ochtend komt Dominique met een leuk nieuwtje op de proppen. Ze heeft een idee bedacht waarmee ze de sfeer in de groep wat kan opleuken. Het gaat om een of andere lachtherapeut wat je wellicht weleens hebt gezien op televisie. Carlo Boszhard deed dat enige tijd geleden nog met zijn moeder, Volgens Dominique gaat het ze alleen reiskostenvergoeding kosten en verder niets. Jessie is de eerste die het hoort en hij mag het aan niemand doorvertellen. Dominique zelf vertelt het wel weer door tegen anderen. Victoria, Benjamin en Gina krijgen het op de vide te horen. Gina is van mening dat ze zelf ook wel iets leuks kunnen bedenken. ''Daar hoeft niemand voor te komen'', vind ze. Alle drie de bewoners vinden het eigenlijk niet passend. Zeker niet in deze tijd van crisis. Ook al gaat het alleen om reiskostenvergoeding, het is toch weer geld uitgeven terwijl het niet nodig is. Het is dus nog maar de vraag of dit lachfeestje aanstaande zondag doorgang zal vinden.

Door met iets anders. Jessie en Billy zijn weer lekker ouderwets van bil gegaan vanochtend onder de dekens. Kort daarna bespreekt Jessie een belangrijke kwestie samen met Victoria. Het gaat om Romy en de investeringen die zij vraagt. Romy kan namelijk 350 euro besparen als zij haar nagelcursus afmaakt. Dit is zij echter niet van plan. De bewoners zullen dus moeten dokken omdat Romy geen zin meer heeft in de nagels. De spullen laten staan omdat dit geld bespaart vinden Jessie en Victoria niet professioneel. Ze gaan nog eens goed in de facturen duiken om te zien hoe de vork in de steel zit. Voorlopig kan Romy fluiten naar een investering voor iets nieuws. 

Een centraal is er ook geweest en dat was een flinke van ruim 2 uur. De belangrijkste punten lees je hier in een veel korter tijdsbestek:

- De bewoners staan momenteel nog altijd 12.600 euro in de min.
- Er is nog 1400 euro zakgeld over wat eventueel kan worden geïnvesteerd als iemand met een goed idee komt.
- Cemal is van plan om de akker om te toveren tot een creatieve kunsttuin. Maandag mag hij de tekening laten zien aan Jessie.
- Het terrein buiten moet beter worden onderhouden, zeker omdat het 1000 dagen feest er aan zit te komen. Het is niet representatief.
- Morgen komen er enkele look-a-likes van Utopia bewoners langs.
- Rianne geeft een presentatie. Ze laat zien hoe het 1000 dagen feest eruit gaat zien op 23 september. Het feest zal bestaan uit vier gebieden; de foodtrucks bij Baas Beach, de markt, het grote podium en de rokerszone. Ze laat het podium zien en de bijhorende line-up van artiesten.  Ze laat weten dat Dominique & Cees en Ramona & Billy presentatieduo's zullen vormen. Domique & Cees zullen de eerste helft van de show presenteren en het andere duo de tweede helft. De promotie is in volle gang. Momenteel zijn 40% van de kaarten verkocht. Ze moeten er minstens 600 verkopen om quitte te spelen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.