Dominique komt belofte na en werkt buiten. ~ Utopia Gekte

9/16/2016

Dominique komt belofte na en werkt buiten.

Rust bij de diertjes.

Deze middag blijkt Dominique zich aan haar eerder gemaakte belofte te houden. Samen met Bas is ze buiten te vinden, waar Rianne vanochtend al om had gevraagd. Dominique is zelfs het onkruid tussen de stenen aan het weghalen, iets waar geen enkele andere bewoner zin in heeft. Bas zelf zit even bij Vogel Village te kijken naar alle dieren in en om de sloot. ''Ze zitten allemaal bij mijn huisje'', roept hij trots tegen Dominique. ''Alleen Piet zit bij jouw huisje, maar die snapt het niet'', grapt hij verder. Dominique komt naast Bas op het groene bankje zitten. Het werken zit er voor nu weer even op.  Tijd om te knuffelen en te genieten van de diertjes!

Op de akker zijn Cemal en Jacco - voor Utopiaanse begrippen - al heel lang bezig met werken. Tussen het wieden van onkruid door praten ze over veel uiteenlopende onderwerpen. Zo komt Turkije bijvoorbeeld ter sprake. Jacco weet te vertellen dat er 70% minder Nederlanders op vakantie gaan naar dat land. ''Terwijl je daar veiliger zit dan op Schiphol'', vult hij aan. Volgens Cemal hoeven toeristen zich niet veel zorgen te maken, zeker niet in de bekende toeristische kustplaatsen.

Rianne is ondertussen een beetje rebels. Ze is lekker onder de douche geweest en besluit daarna om wéér achter de computer te kruipen. Gina vraagt nog of ze haar zender wel om heeft, maar dat is volgens Rianne niet nodig. Ze heeft er geen behoefte aan en gaat nu toch niet praten. Met muziek in haar oren gaat ze verder werken achter de computer.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.