Dominique irriteert haar medebewoners. ~ Utopia Gekte

9/13/2016

Dominique irriteert haar medebewoners.

Verrassing voor de groep.

Gisteravond laat begonnen de relatieproblemen tussen Cemal en Romy wederom op te spelen. Cemal heeft twijfels aan de relatie. En Romy idem dito. Zij is van mening dat ze te weinig met elkaar praten. Cemal zou geen tijd voor haar hebben omdat hij druk is. En zij heeft zelf geen zin om op Cemal af te stappen. En zo blijven ze in dezelfde negatieve spiraal zitten. Cemal zegt niet meer over zich heen te laten lopen. Waarop Romy hem waarschuwt dat hij naar huis wordt gestuurd als hij zo opstandig blijft doen. Hij moet niet altijd zijn mening geven en dingen proberen los te laten. ''We zitten in een spel'', waarschuwt zij. Wat natuurlijk ook meespeelt is dat Giorgio waarschijnlijk binnenkort terugkeert naar Utopia vanwege de duizendste Utopia dag. Romy en Giorgio hebben weleens samen onder de dekens gelegen. Om het allemaal nog erger te maken schijnt Naomi weer boos te zijn op Romy. Dit omdat zij de dekens heeft gedeeld met Giorgio toen zij nog in Utopia zat. Het beloofd dus een gezellig feestje te worden waar U live bij wilt zijn. :-)

Snel door met de huidige ochtend. Al vroeg ontwaken de Utopia bewoners, ondanks dat ze een vrije dag hebben. Billy en Jacco hebben vanochtend post ontvangen. Over de inhoud is weinig bijzonders vertelt. Iedereen is een beetje bezig met zijn/haar eigen ding. De een is rustig wakker aan het worden en de ander zit om 11 uur nog aan een ontbijtje. Benjamin en Gina zijn samen wel actief bezig. Buiten bespreken zij de agenda voor vandaag. Ze gaan blijkbaar spelletjes spelen straks. En aan het einde van de middag maken ze een leuke groepsfoto. Blijkbaar gaan ze bubbel voetballen in het weiland. Samen bekijken ze alvast foto's achter de computer en liggen ze in een deuk. ''Dit is toch hilarisch! Dit wordt geniaal'', lacht Gina.

Onder de douche staan Bas en Dominique samen nat te worden. Dominique schreeuwt de hele loods bij elkaar, tot grote ergernis van haar medebewoners. ''Ze staan zo'n stukje van elkaar af. Het is duidelijk dat iedereen het moet horen'', zucht Ruud. Rianne lacht er ook om, zij snapt het net zo min. Gina komt het douchende stelletje even vertellen dat ze een verrassing hebben geregeld. Ze gaan zo aan de hele groep vertellen dat ze gaan bubbel voetballen.

Buiten zijn Jessie en Billy in het zonnetje aan het praten. Billy heeft tegen hem gezegd dat ze de oude Jessie terug wil zien. Jessie zelf gooit zijn huidige humeur en stemming op de slechte financiƫle situatie. Volgens hem is er verder niks aan de hand, maar Billy gelooft het niet zo. Op bed praten die twee verder. Billy baalt er van dat Jessie zich op een bepaalde manier gedraagt en haar woorden omdraait naar iets negatiefs. Terwijl Billy het allemaal lief bedoelt. Jessie geeft aan dat hij het verkeerd opvat wanneer hij slecht in zijn vel zit. Hij heeft door dat hij dit doet en dat spijt hem. ''Ik vind het niet cool dat je alles negatief probeert om te draaien. Ik zet je niet voor lul en wil je niet kwetsbaar laten voelen. Ik wil je beter laten voelen. En soms denk ik dat je niet helemaal eerlijk bent over je gevoel of als er dingen zijn. Dat je het niet hardop uitspreekt'', legt Billy uit. Het blijft lang stil bij Jessie... ''Misschien zijn er af en toe dingen waarvan ik het niet nodig vind om te zeggen. Omdat het ook niets zal veranderen. Ik wist niet dat ik je daar een naar gevoel mee gaf'', aldus Jessie. Zij begint boos te worden en beticht hem ervan dat hij liegt. Ze is er klaar mee: ''Betrek mij er maar niet in, doe het maar lekker in je eentje. Succes. Sjongejonge, moeilijk geval''.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.