Dominique huilt door roddels en gepest. ~ Utopia Gekte

9/24/2016

Dominique huilt door roddels en gepest.

Rianne ruimt de bende op.

Zoals gezegd breken er spannende tijden aan in Utopia de komende weken. Een korte agenda van onder andere de nominaties is hier te lezen. Wat we vandaag vooral willen weten is hoeveel omzet de bewoners gisteren hebben gedraaid met het 1000 dagen feest. Daar krijgen we later vandaag ongetwijfeld antwoord op. Aan de flinke stapels geld die we rond half 10 in beeld krijgen zal het niet liggen. En terwijl Jessie het geld telt is Rianne de enige die het totaal verwaarloosde terrein opruimt. Zij is erg ontevreden over het verloop van het evenement. Er is veel om over te klagen en dit doet zij dan ook bij iedereen die wakker is. Zelfs Bas en Dominique krijgen te horen waar Rianne tegenaan is gelopen, terwijl zij nou niet bepaald altijd even enthousiast praten over Rianne. Bas heeft ook totaal geen zin of interesse in Riannes klaagzang op de 'vroege ochtend' en kijkt haar zowat niet aan. Hij is sowieso niet in een hele goede bui. ''Ik denk wel dat we winst hebben gemaakt, maar ik hoef het niet meer. Ik werd zo gek van die mensen'', moppert hij over de bezoekers die op het feest zijn afgekomen. Uiteraard komt er meteen een streamlock.

Later neemt Dominique Rianne even mee naar een rustig plekje. Ze is niet van plan om Rianne aan te vallen, maar heeft wel wat leerpunten voor haar. Dominique vind dat Rianne zich anders moet opstellen. Haar manier van communiceren en de woordkeuzes die zij gebruikt stoten Dominique tegen de borst. Ook noemt Dominique het onderwerp pesten. Ze heeft veel complimenten opgevangen van bezoekers over Rianne omdat ze zo hard werkt. En het stoort haar dat er bewoners zijn die pesten, terwijl Dominique zich juist zoveel inzet tegen pesten. Ze hoopt de 'angel' te kunnen vinden en die naar huis te werken met de nominaties. Dominique begint te huilen en vind het heel erg dat er geroddeld wordt binnen Utopia. Ze houdt er niet van dat mensen 5 minuten eerder over iemand roddelen en daarna weer met diegene lachen en knuffelen. Precies wat Dominique vaak genoeg zelf ook doet, maar dat terzijde. Rianne maakt wat complimenten over de intelligentie van Do en daarna kan ze weer lachen. Dominique zegt wel moeite te hebben met Romy omdat zij weleens brutaal is tegen Cees.

Gina en iemand anders horen we ook nog kort fluisteren. Gisteren schijnt Gina te hebben staan hyperventileren en dacht ze zelfs dat ze dood ging. Inmiddels gaat het weer iets beter. Blijkbaar is ze vanochtend even naar het ziekenhuis gegaan. De oorzaak van dit alles is een griep met veel keelpijn.   
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.