Dominique gedraagt zich als een bitch richting Rianne. ~ Utopia Gekte

9/16/2016

Dominique gedraagt zich als een bitch richting Rianne.

Kan het dan ook nooit goed gaan?

Iedereen op Ramona na komt even bij elkaar in de loods. Rianne houdt een korte briefing over de voorbereidingen voor het 1000 dagen feest. Ze legt de groep nogmaals uit dat Ramona migraine heeft en voorlopig niet aan het werk zal gaan. Over twee uurtjes maakt Rianne haar weer wakker. De bewoners worden verdeeld in team buiten en team binnen. Bas en Dominique hebben bijvoorbeeld Vogel Village en Baas Beach. Jessie en Billy worden ook buiten neergezet. Cemal en Jacco gaan samen op de akker staan, erg romantisch dus hopelijk shirtloos en hopelijk bloeit er nog iets op tussen die twee. :-)

Rianne heeft iedereen tot 15:00 ingepland en ik ben benieuwd welke bewoners dat allemaal vol gaan houden. ''Help elkaar waar nodig is en als jullie vragen hebben loop ik hier rond'', aldus Rianne. Dominique is al de eerste die afhaakt, zij moet eerst belangrijkere dingen doen zoals foto's bewerken. Zodra ze klaar is met haar eigen dingen gaat ze buiten aan het werk.

Er zijn maar weinig mensen die Rianne serieus nemen. Velen lachen haar gewoon keihard uit. Billy heeft zelfs de slappe lach en ook Jacco had moeite met zijn lach inhouden. Het beloofd vooralsnog een dag vol frustraties en onderlinge irritaties te worden.Na de briefing, waar de groep elkaar nog een applaus voor geeft ook, loopt Rianne naar Dominique toe.

''Do, ik vond het niet zo tof wat je net deed. Ik heb jou ingedeeld bij Vogel Village en Baas Beach...'' Ze krijgt geen kans om uit te praten. ''Rianne'', zegt Do op een kleinerende toon. ''Ik zal jou eens even uitleggen waarom ik dat deed. Andere dingen hebben voor mij meer prioriteit. Ik neem mijn verantwoordelijkheid elke dag al voor Vogel Village en Baas Beach. Niet alles hoeft bij jou bekend te zijn. Als ik zeg dat ik eerst Gina ga helpen en daarna mijn taken doe dan moet je er maar op vertrouwen dat ik dat ook doe. Ik heb er niemand voor nodig om mij dat te laten vertellen, ik doe Vogel Village en Baas Beach elke dag al'', sneert Dominique. ''Ik ga roken. Ik ben echt gelijk BLEGH'', ventileert ze daarna tegen Karin. Maar niet voordat ze eerst nog even voor de spiegel staat om haar make-up bij te werken.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.