Dominique gaat definitief Utopia verlaten. ~ Utopia Gekte

9/11/2016

Dominique gaat definitief Utopia verlaten.

''Ik ga naar huis''.

Deze middag loopt Victoria naar de poort toe samen met Dominique. Het is even tijd om uit te huilen op de schouder van Victoria. Tijdens dit spektakel komt er een streamlock. Pas als ze terug lopen naar de loods zijn ze weer in beeld. Samen lopen ze de caravan in zodat Dominique zichzelf een beetje kan opfrissen.

''Ik lijk wel een panda'', moppert Dominique over zichzelf. Ze kijkt goed in het spiegeltje en veegt de uitgelopen make-up weer weg met een make-up-doekje. Do mag van Victoria niet zo negatief praten over zichzelf, maar zij geeft weer aan dat het een grapje was. Of iets in die trant... ''Wie denk je dat je voor de gek houdt Do, idioot. Wat arrogant dat je denkt dat je dat kan! Ben je al een beetje rustig'', vraagt Victoria. Do zegt wel rustig te zijn. Het is alleen zwaar dat ze een geheim heeft die ze niet mag uitspreken.

Het is heel raar wat er met Dominique aan de hand is. Sinds gisteren speelt dit sowieso al eigenlijk. Benjamin en Victoria waren gisteren al aan het smiespelen over haar. En er wordt heel cryptisch gedaan over een eventueel vertrek van Dominique. Er gaan ook geruchten dat ze haar 24 uur zou hebben aangevraagd. Dominique zou namelijk hebben gezegd dat ze 'op de knop heeft gedrukt'.

Momenteel zit Dominique op de grond met Bas, samen met de eend. En met Rowena. Ben je droevig'', vraagt Rowena. Dat beaamt Dominique. Een beetje wel. Ze heeft 'iets van buiten' gehoord. Maar wat? Dat blijft een mysterie...  Ze zegt naar huis te gaan! Huilend valt ze in de armen van Rowena die zegt trots op haar te zijn. Dominique kan niet nog langer in Utopia blijven, ook al zou haar bezoek volgende week komen. Bas is ook bedroefd en vraagt of ze niet gewoon even kan wachten tot haar bezoek. Huilend zegt ze van niet.

En neeeee, ik zelf wil niet dat Dominique naar huis gaat.... Dus hopelijk bedenkt ze zich nog. Sorry voor alle lezers, ik weet dat jullie nu feest vieren hahaha. Maar ik ga haar en alles eromheen echt missen. Maar goed, dat heb ik bij elke bewoner en voor Bas is het misschien ook wel beter. Die ziet er ook uit als een zombie de laatste tijd en leeft ook niet echt meer... En Dominique heeft genoeg op te lossen wat ze beter buiten de poorten van Utopia kan doen. Wordt vervolgd... Eerst zien en dan geloven... Lees hier meer over wanneer ze Utopia verlaat.
2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.