De problemen stapelen zich op ~ Utopia Gekte

9/23/2016

De problemen stapelen zich op

Weer gaat het mis

Je kon net al lezen dat het 1000 dagen feest begint met meerdere problemen. Zo moest Karin plotseling nog de tandarts langs laten komen, is er geen garderobe, loopt het duizend dagen feest al uit voordat het begonnen is en is Cees één van zijn presenteer blaadjes kwijt. Gelukkig worden er voor alle problemen meteen oplossingen bedacht. Om kwart voor vier zien we Cees het podium opgaan. Hij houd een openingsspeech en verwelkomt alle bezoekers op dit 1000 dagen feest. Cees vertelt dat hij de presentatie niet alleen gaat doen. Dominique helpt hem namelijk. ''Wat zie je er prachtig uit meid'', laat hij weten. Als Dominique op komt geeft ze Cees ook een compliment vanwege zijn kledingkeuze. Ook hij zit netjes in het pak. Zodra Dominique aan het woord is vraagt ze een applaus voor DJ Bas die zojuist als eerste muziek gedraaid heeft. Daarna laat ze Cees weer aan het woord. Als ze klaar zijn met het openingswoord vertelt Dominique dat ze nu gaan openen met het 1000 dagen lied. Alle Utopianen worden het podium opgeroepen. Al gelijk is er weer een probleem. Ze hebben het 1000 dagen lied niet op een stickie staan. Ze gaan dat dus eerst oplossen en besluiten dan maar te openen met Ramona en Rowena. Althans daar komt Rowena mee. ''Vijf nummers'', gaan ze rappen vertelt Rowena. Ze wil dat alle bezoekers mee dansen.

Als Rowena en Ramona aan het rappen zijn horen we Cees op de andere stream klagen bij bezoekers? ''Het gaat weer mis'', laat hij weten. ''Dat is toch hilarisch'', reageert één van de dames. ''Ze nemen het zo weer over, want wij zouden ... doen'', aldus Cees. Volgens de dame heet dat om denken. Ruud zien we ondertussen in een eet/drank standje staan samen met onder andere de Romy look a like. Om tien over vier staat Rianne weer naast het podium. ''Waar is iedereen'', vraagt ze. ''Het is één keer fout gegaan, het kan ook nog wel een tweede keer fout gaan'', reageert Jessie. ''Ik heb gezegd dat ze nu hier moeten zijn, waar is iedereen'', vraagt Rianne nogmaals. Als Rianne weer wegloopt om iedereen te zoeken mompelt Jessie verder. ''Ow, ow ow''. Ook Cees maakt zich nog steeds druk. Nu maakt hij zich druk om alle dingen die ze al gemist hebben. Volgens Dominique valt het wel mee. Ze gaan nu het 1000 dagen lied aankondigen en daarna komt Victoria. ''Dit zouden we ook nog doen'', merkt Cees op. ''Dat is dan jammer. Dan had ze de mic niet moeten pakken'', aldus Dominique. Cees zegt dat hij ook nog het nieuwtje heeft over de Utopia baby. ''Gooi hem er maar in wanneer je wilt'', aldus Dominique. ''Misschien doe ik dat zo wel meteen'', reageert Cees.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.