Cees krijgt vele complimenten van bezoekers ~ Utopia Gekte

9/23/2016

Cees krijgt vele complimenten van bezoekers

''Ik ruik eten''

Als Dominique en Cees om kwart over vijf weer op het podium staan is Dominique ook heel even haar kaartjes kwijt, maar gelukkig vind zij ze al snel weer terug. Dat zou wat zijn als zowel Cees als Dominique allebei hun presenteer kaartjes kwijt zijn. Cees blijft de bezoekers welkom heten aangezien er in de tussentijd ook weer nieuwe mensen het terrein op zijn gekomen. Vervolgens kondigen ze ''Helemaal Hollands'' aan. Zij zouden bekend zijn van het liedje ''I save the day''. Alleen waren ze toen bekend onder een andere naam en hebben ze dat veranderd naar ''Helemaal Hollands''. Terwijl Helemaal Hollands dus aan het optreden is laat Billy op de andere stream aan Jessie weten dat ze iets heeft gekregen van een bezoeker. ''Oh, dat ga ik zeggen hoor'', grapt Jessie. ''Nee, dat hebben ze voor me gekocht'', laat Billy weten. Ramona is ondertussen druk aan het werk bij de merchandise stand. ''Ik ruik eten. We gaan zo wat eten hoor schat'', horen we haar zeggen. En ook haar look a like zien we lopen. Een bezoekster laat aan Ramona weten dat haar zusje ook Ramona heet. Als Ramona zegt dat ze dan samen op de foto moeten krijgt ze te horen dat het zusje er niet bij is. Ramona gaat dus hard verder met werken. ''Ik ben super druk'', horen we haar zeggen.

Cees krijgt ondertussen allemaal complimenten van bezoekers. ''Cees ik vind dat je het zo goed doet. Dat je je zo goed staande houd tussen die gasten''. Ook begrijpt de dame het heel goed dat Cees blijft praten over het opruimen. ''Blijven doen hoor, ik vind het goed. Ik kijk er met plezier naar''. Als de ene bezoekster weer weg loopt komt er weer een andere dame om Cees te complimenteren. ''Ik vind dat je het top doet, dat mag ook gezegd worden''. De dame heet Susan en komt een handtekening halen bij Cees. ''Hou vol hé''. Ook krijgt hij de vraag of hij vandaag nog een rondleiding gaat doen. Cees laat weten dat er vandaag geen rondleidingen zijn. ''Jammer'', vind de bezoekster. ''Dan komen we nog een keer terug'', vult een andere dame aan. ''Dan moet je wel heel snel zijn'', reageert Cees. Waarschijnlijk doelend op zijn naderende vertrek. Cees is trouwens niet de enige bewoner die het druk heeft met handtekeningen uitdelen. Ook Bas is daar namelijk mee bezig. Ramona daarentegen is nog steeds druk bezig bij de merchandise kraam. En ook Benjamin en Cemal zien we hard werken in de Luifel. De bezoekers zien we ondertussen de polonaise doen. Zo te zien hebben ze het dus wel naar hun zin.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.