De avond en nacht in Utopia. ~ Utopia Gekte

9/08/2016

De avond en nacht in Utopia.

Slaapverwekkend.

Goedemorgen en welkom bij de 982e dag van Utopia. Alle engeltjes liggen nog heerlijk te slapen om tien over acht, dus we kunnen rustig terugblikken op gisteravond en vannacht. Rond 9 uur 's avonds vertrokken de gasten van Ramomy's weer na een geslaagd avondje. Billy en Jessie zijn in die tijd weer nader tot elkaar gekomen. Ze schuiven zelfs de bedden weer tegen elkaar aan. Verder is het over het algemeen een rustige avond en nacht in Utopia. Er gebeuren alleen wat kleine dingetjes. Cees zit bijvoorbeeld kapot en gebroken op bed. Hij zucht in die 20 jaar dat hij gewerkt heeft slechts 5 ziektedagen te hebben gehad. Nou, de laatste tijd in Utopia voelt hij zich alleen maar ellendig. Tegenwoordig slaapt hij ook elke dag uit. Blijkbaar heeft dat weinig effect op Cees zijn algemene gezondheid.

In de nacht zijn Victoria, Ramona, Gina, Benjamin en Rowena nog gezellig met elkaar aan het kletsen op de vide. Onder het genot van een lekkere snack. Eigenlijk zou iedereen op woensdag vanaf 22:00 stil moeten zijn. Dat was een idee van Victoria zelf. Het is in ieder geval wel rustig gebleven, de hele nacht is er niks bijzonders gebeurt. En iedereen is dus lekker aan het uitslapen. Rowena is nu net de eerste die wakker is. Ze poetst haar tanden en zal zo wel naar de koeien gaan. Er klinkt 'accuwissel' door de luidsprekers dus alle andere bewoners moeten ook gaan opstaan nu.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.