Cemal's moeder, broers, neefje en nichtje op bezoek ~ Utopia Gekte

9/17/2016

Cemal's moeder, broers, neefje en nichtje op bezoek

''Ik ben al vijf jaar!''

Om één uur zitten Cemal en Romy alvast bij de poort te wachten op Cemal's bezoek. Cemal vertelt dat zijn twee broers, zijn moeder en zijn neefje en nichtje langskomen. Zijn broers heten Danny en Nicky. ''Nicky is de wat bredere en Danny is de wat langere, tengere'', vertelt hij. Romy en Cemal beginnen plots samen te rappen. Heel de tekst van Rowena's rap ''Gebed zonder end'' komt voorbij. Een kwartier later zitten ze nog te wachten. ''Lekker van genieten hé lieffie'', adviseert Romy. ''Jazeker, het is het laatste bezoek van het jaar'', antwoord Cemal. Om tien voor half twee komt het bezoek eindelijk het terrein op. Romy en Cemal beginnen te zwaaien en hebben een grote lach op hun gezicht. Het bezoek rijd met de auto door naar Le Luifel. Daar moeten ze namelijk parkeren. ''Lieffie, leuk hé'', roept Romy enthousiast. Cemal loopt met een brede lach op zijn gezicht naar zijn bezoek toe. Zijn moeder komt ook al op hem afgerend en vliegt hem om zijn nek. Na wat geknuffel begroet Cemal ook zijn andere familieleden. Zijn broers één voor één en daarna zijn neefje en nichtje. Er word natuurlijk meteen gevraagd hoe het gaat. ''Hoe is het boef? Ik ben heel blij dat je er bent. Wat ben je groot geworden'', aldus Cemal als hij zijn kleine neefje optilt. ''Ik ben al vijf jaar'', laat het jongetje trots weten. Ook het meisje word opgetild. ''Kan je al een beetje praten? Dat is een tijd geleden''.

Broer Nick vind dat Cemal er goed uit ziet. ''Je ziet er goed uit pik, je ziet er goed uit''. Cemal laat weten dat hij zijn best doet. Zijn andere broer Danny laat weten dat hij niet zo'n brievenschrijver is. Cemal is in ieder geval blij dat hij er is. Cemal krijgt ook meteen wat ''cadeautjes'' zoals washandjes en vijf gele handdoeken. Ook hebben ze allemaal lekkers meegenomen. Chocolade taarten en ook veganistisch eten. Petra (De vriendin van broer Nick?) heeft uren in de keuken gestaan om al dat lekkers te maken. Zo heeft ze een M&M taart voor Cemal gemaakt, een Oreo cheesecake gemaakt en ook nog veganistische hapjes. ''Lekker jongen'', aldus Cemal. De andere bewoners komen het bezoek ook netjes begroeten. Als de broers zich voorstellen komen we er al snel achter wie wie is. Danny is de broer met het blauwe overhemd aan en Nick is de broer met het rode shirt aan. Het is handig om de namen te weten. Dat schrijft voor ons makkelijker en maakt de gesprekken overzichtelijker.

''Binnenkort nog meer familie hé'', laat Cemal aan Danny weten als ze naar binnen lopen. ''Wie dan'', vraagt Danny. ''Papa'', antwoord Cemal. ''Wie, jij?'', vraagt Danny. Het is duidelijk dat hij Cemal niet helemaal begrijpt, maar Cemal bedoeld waarschijnlijk zijn eigen vader die hij binnenkort toch weer op mag gaan zoeken. Binnen zijn Cemal's neefje en nichtje meteen aan het spelen. Ze rennen en springen in de rondte. ''Ze groeien hard hé'', merkt Cemal op, waarna broer Danny laat weten dat ze afgelopen vrijdag voor het eerst naar de peuterspeelzaal zijn geweest. Ze zijn toen een uurtje wezen kijken. Vervolgens laat Cemal zijn slaapkamer zien. Ook is hij helemaal blij met de taarten. ''Super lekker''. Trots laat hij het aan medebewoners zien. Tegen Gina vertelt hij dat ze ook Veganistisch eten mee hebben genomen. ''Ik ben rustig geen Vegan nu hoor'', laat Gina weten. Als chocoladeliefhebber heeft ze natuurlijk meteen de twee chocolade taarten opgemerkt. Om kwart voor twee zien we Cemal met zijn bezoek buiten gaan zitten. Op de banken die hij eerder samen met Romy naar buiten heeft getild. Cemal laat weten dat het terrein heel groot is, maar dat hoe langer je daar zit hoe kleiner het word. Terwijl Cemal vrolijk bij kletst met zijn familie vermaken zijn neefje en nichtje zich ook prima. Ze lopen rond en nemen een kijkje in het Cordwood huis waar Karin druk bezig is.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.