Cemal wil op de cover van de L'Homo ~ Utopia Gekte

9/17/2016

Cemal wil op de cover van de L'Homo

Cemal heeft weer vertrouwen in zichzelf

De middag verloopt rustig in Utopia ondanks dat iedereen wel met iets bezig is. Om tien over half drie zien we Gina, Benjamin, Dominique en Bas druk aan het werk in de keuken. Gina en Benjamin zijn daar patat aan het hakken en Dominique en Bas zijn daar tapas aan het maken. Cemal geeft tussendoor zijn familie een rondleiding over het terrein. Hij vertelt weer vertrouwen in zichzelf te hebben. Hij staat er weer sterker in. Benjamin verplaatst zich ondertussen van de keuken naar Le Luifel waar hij alvast friet gaat voorbakken. Om drie uur komen ook de kinderen van het kinderfeestje het terrein op. Cemal begroet ze en vertelt ze dat ze verder kunnen lopen naar de loods. Onderweg daar naartoe komen ze Billy tegen. Billy begroet ze en neemt de kinderen mee naar binnen. Gina word er ook bij geroepen. Zij en Rowena komen de kinderen ook netjes begroeten. Loïs is de jarige en is elf geworden. Een paar dames die als begeleiding mee zijn zijn al eens eerder in Utopia geweest om te komen eten bij Cees. Buiten gaan ze aan de picknicktafel zitten waar al snel een gesprek begint. De kinderen vinden het knap hoe de bewoners daar overleven.

Terwijl de kinderen vermaakt worden en lekker luidruchtig aan het kletsen zijn schakelen wij weer over naar Cemal. ''Ik bescherm mezelf gewoon puur voor dingen'', horen we Cemal zeggen. We zien hem foto's maken van zijn familie leden. Broer Nick denkt dat het leuker is als ze in Utopia een team zijn. Ze moeten meer aan teambuilding doen vind hij. ''Gewoon met zijn allen aanpakken'', vult zijn moeder aan. Ook vraagt ze hoe het nu met zijn modellenwerk gaat. Cemal vertelt dat hij een indianen shoot heeft gehad laatst. Die kostte 700 euro, maar hij had niks overlegt. Hij heeft nu de L'Homo gemaild. Hij zou het tof vinden als hij op de cover kan komen. Voordat hij Utopia in ging dacht hij ''Als ik daar binnen ga, komen de merken vanzelf wel naar me toe''. Zijn moeder had hem al vertelt dat dat niet zou gaan lukken. Hij moet het zelf gaan doen. Cemal besluit om half vier nog even een patatje met zijn familie te gaan eten. ''De tijd gaat snel jongen'', laat hij aan Benjamin weten, die de patat al klaar heeft staan in Le Luifel. Daarna loopt Cemal naar Karin toe met de vraag of ze zo mee kan lopen naar de merchandise zodat Cemal iets leuks aan zijn familie mee kan geven. Karin antwoord dat hij zelf wel wat leuks mag uitzoeken voor zijn familie. Dat doen anderen ook dus waarom Cemal niet.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.