Cemal sluit Romy op in de koelkast. ~ Utopia Gekte

9/04/2016

Cemal sluit Romy op in de koelkast.

Utopia nieuwtjes.

De avond breekt aan en het is rustig in Utopia. Sommigen spelen samen een potje darts en anderen hangen lekker op de bank. Het is een echte zondagavond zoals veel huishoudens de zondagavond door zouden brengen. Gewoon lekker ontspannen zonder drama. Mag ook wel eens, een beetje harmonie. Als het maar niet te lang duurt. ;-)

Gelukkig is er altijd wel iets te melden over Utopia, zelfs als ze het meest vredelievende volkje op Aarde zijn. Daarom hier een kleine update met nieuwtjes waar nog niet over geschreven is. Jacco en Cees hebben vandaag bezoek gehad, maar daar heb ik niks van gezien. Wel heb ik gelezen dat ze  genoten hebben. Voor Cees was het sowieso heel bijzonder omdat zijn dochters op bezoek zijn geweest. En voor Jacco was het ook bijzonder want hij zit pas kort in Utopia. Het was dan ook zijn eerste familiebezoek.

- Ramona heeft vandaag de avondmaaltijd verzorgd. Jacco hebben we de afwas zien doen samen met andere mannen. Mag ook gezegd worden, hebben we ook eens iets positiefs over hem te melden hihi.
- Er zijn wat lesbiennes in Utopia geweest voor een of andere lesbische avond. Victoria vind dat de mannen die avond moeten werken en dat de vrouwen vrij zijn. Tot zo ver het feminisme in Nederland.
- Het is weer een avondje vol met streamlocks. Deze worden volgens Talpa veelal veroorzaakt door een technische storing. En zij doen er alles aan om het aantal streamlocks tot een minimum te beperken.
- Bas vertelt net dat eend Babyface misschien toch een breuk(je) in zijn pootje heeft. Dominique vraagt verbaast wanneer hij dat gehoord heeft. Er komt geen reactie.
- Billy heeft ooit de drugs GHB in haar drankje gehad. En Cees heeft meer dan een miljoen kilometer gereden zonder ongelukken. Rowena noemt een dwarslaesie een dwarslezing. Onthoud dit allemaal voor de dag dat Utopia Trivia op de markt komt.
- Cemal is de hele dag de keuken aan het poetsen. Dit omdat hij is gepromoveerd tot Hoofd Keuken. Morgen gaat hij wel in het centraal aangeven dat hij moeite heeft met hoe sommigen er weer een bende van maken.
- Billy en Jessie lezen samen een krantje op de bank. Eerder lagen ze ook alweer knuffelend samen in bed.
- Ik moet concluderen dat Cemal en Jacco wel een schattig stelletje zou zijn. Ze zagen er zo lief uit samen op het rokersbankje. Wie weet ooit...  Dit heeft verder niets met feiten te maken hoor. Gewoon een extra ''nieuwtje'' tussendoor, gratis en voor niets. :)
- Rowena ligt in bad met haar roze bikini, roze MP3 speler en roze koptelefoon. Zelfs daar heeft ze haar eigen Row Row Stylow.
- Jacco en Romy hebben een opdracht gekregen van de redactie. Nooit zal ik geloven dat ze dit zelf bedenken en ook nog uitvoeren. Er staat een kapotte koelkast buiten en die gaan ze richting de loods vervoeren. Romy kruipt in de koelkast en Jacco haalt de slachtoffers één voor één op. Cees schrikt zich een hoedje wanneer hij de koelkast open trekt. Benjamin zag het allang aankomen en gaf geen kik. Daarna ging Jacco door naar Cemal. Arme Cemal die de hele dag heeft staan poetsen en net even lekker op bed ligt. Met veel tegenzin loopt hij mee naar de koelkast. Hij schrikt ook totaal niet wanneer hij de koelkast opent. Wel geeft hij Romy een koekje van eigen deeg. Hij duwt de koelkastdeur weer net zo hard terug, laat Romy nog maar even zweten dacht hij waarschijnlijk. Tja, toen was het grapje niet meer zo leuk: ''Cemal doe normaal nu! Nu normaal doen! Moest je schrikken?!''
- Romy en Jacco lachen nog even door bij het rokersbankje. Karin mag dit bijzondere hoofdstuk uit hun leven aanhoren. Ze vinden het ge-wel-dig. Cees kreeg bijna een hartaanval volgens Romy. Ze hopen nog meer van dit soort grapjes uit te voeren.
- Ruud en Jessie zijn gezellig samen aan het darten. Billy zit toe te kijken. Met zijn drieën hebben ze de grootste schik. Hun missie is geslaagd, dagenlang op de voorpagina op Utopia Gekte. :-)
- Cees is achter de computer bezig met een kookrooster voor de komende tijd. Gina en Benjamin helpen mee wanneer Cees om advies krijgt.
2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.