Cees zanikt oneindig door in de nacht. ~ Utopia Gekte

9/29/2016

Cees zanikt oneindig door in de nacht.

Ditjes en datjes.

Na middernacht is het Cees die de gemoederen bezig hield. Hij bleef maar klagen over medebewoners die niet helpen met de boel opruimen in de keuken. Toevallig is Bas nog in de buurt dus hij is uiteindelijk het slachtoffer van Cees zijn klaagzang. Bas geeft aan dat niet iedereen het zo schoon verwacht als dat Cees zou wensen. Dat gaat er bij Cees natuurlijk niet in dus hij opent gelijk de aanval op Bas die uit de horeca komt. Uiteindelijk moppert Bas weer wat bij Dominique op het rokersbankje en keert de rust een soort van terug. Tot diep in de nacht blijft Cees klagen bij iedereen die nog een sigaret komt roken buiten. Victoria. Billy. Jessie. Enzovoorts.

Deze ochtend zitten Jessie en Billy al vroeg op het rokersbankje. De rest van Utopia ligt dan nog in coma, op de vele diertjes na. Bij de koffiemachine maken Billy en Jessie de regie/redactie een beetje belachelijk. Onder andere omdat ze de lampen al aan doen in de loods. Een streamlock is het resultaat.  Na de streamlock roept Jessie opeens sorry naar de regie. ''Ik vind het gewoon niet leuk dat jullie dit doen. Zitten jullie mij te treiteren'', roept hij nog. Samen met Billy kruipt hij weer onder de dekens. Maar ook in het cordwood huisje staan de lampen nu aan. Ze kletsen nog wat in bed en er komt wederom een streamlock. Geen goed begin van de dag. Hopelijk kunnen we later vandaag wel wat zien van Billy haar familiebezoek. Volgens mij komen haar moeder en zus naar Utopia. Gezellig!
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.