Cees weer terug in Utopia na gezondheidscheck. ~ Utopia Gekte

9/15/2016

Cees weer terug in Utopia na gezondheidscheck.

Centraal.

Momenteel zijn de inwoners druk bezig met een centraal. Maar voor het centraal is er ook nog het een en ander gebeurd. Karin is bijvoorbeeld lekker wezen sporten in de gym. En Cees komt na 10 uur weer de poort binnen wandelen. Hij mocht Utopia even verlaten voor een medisch onderzoek. Hij heeft onder andere bloed laten prikken en een gesprek gehad over zijn slaapproblemen. Rowena is ondertussen zo zenuwachtig voor haar bezoek dat ze in tranen uitbarst bij Benjamin. Ze hoopt dat haar bezoek haar niet gaat veroordelen voor de keuzes die zij heeft gemaakt. Benjamin stelt haar gerust en zegt dat ze komen voor Rowena en niet voor andere dingen. Hij geeft haar een liefdevolle knuffel.

Rowena is bang dat ze haar niet zullen begrijpen terwijl begrip juist is wat ze hoopt te krijgen. Toch denkt ze wel dat haar moeder en zus onvoorwaardelijk achter haar staan. Dat betekent niet dat ze bepaalde dingen voor zich zullen houden. En dat kan weleens hard aankomen bij Rowena. In hoeverre wij dit bezoek kunnen volgen is nog maar de vraag. Familie wordt natuurlijk veel in bescherming genomen aangezien zij er niet voor gekozen hebben om in Utopia te zitten.

Voor nu gaan we even centraal. De bewoners staan nog ruim 14.000 euro in de min, maar het 1000 dagen feest kan daar binnenkort verandering in brengen. Via onze Facebook groep kan je vandaag twee kaarten winnen voor dit evenement. De hele week voorafgaand aan het 1000 dagen feest zal er een 'feestweek' zijn. Rianne legt uit dat de feestweek in het kader staat van het 1000 dagen feest. Een week waar naar het 1000 dagen feest toegeleefd wordt en waar elke dag een andere activiteit zal plaatsvinden. Maandag is de barbeque, dinsdag is een broodbuffet voor ouderen, woensdag zullen de inwoners op vier doeken 1000 woorden schrijven die te maken hebben met hun Utopia en 's avonds zal er een quiz plaatsvinden. Donderdag zal een luxe plaatsvinden en zullen de puntjes op de i gezet worden voor het grote feest.

Vanavond komt er bijzonder bezoek. Namelijk de directeur van Stichting Heppie. Hij gaat vertellen over de organisatie en neemt ook twee kinderen mee. Zij gaan vertellen over hun ervaringen en bewoners interviewen. 

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.