Cees vind er niks meer aan in Utopia ~ Utopia Gekte

9/12/2016

Cees vind er niks meer aan in Utopia

''Ontwikkeling schei toch uit, wie ontwikkelt er hier nou''

Om half tien zien we Ruud en Rowena in de keuken. Ze hebben een gesprekje wat lijkt te gaan over hun relatie, verhouding of hoe ze het dan ook noemen, en wat Rowena's familie daarvan vind. Rowena vertelt dat ze altijd schrijven dat ze achter haar staan. ''Daarom zullen ze de keus die jij nu maakt ook respecteren'', reageert Ruud. ''Misschien niet zo abrupt'', denkt Rowena. ''Dan nog is het jouw leven'', laat Ruud weten. Het gesprek valt even stil, maar niet veel later horen we ze weer verder praten. ''Had je het dan niet al gehoord? Ik kan me geen goede reden bedenken waarom er iets aan de hand zou zijn. De afhandeling had anders gekund, maar dan nog is het jouw keus'', is Ruud van mening. ''Ik had het wel eerder en opener kunnen zeggen. Daar baal ik wel van'', aldus Rowena. Weer stopt het gesprek. Niet veel later zien we Rowena bij Cees op de bank gaan zitten waar Cees weer lekker begint te mopperen. Hij vind er niks meer aan in Utopia. ''Ontwikkeling schei toch uit, wie ontwikkelt er hier nou. Kom op zeg''. Rowena vind het niet eerlijk dat hij dat zegt. Als ze voor zichzelf spreekt is ze wel degelijk bezig met een proces. ''Als je ze hoort praten. 'Ik heb zo'n groei doorgemaakt'. Waarin dan'', aldus Cees. Rowena vind dat hij dat niet kan bepalen voor mensen. Iedereen groeit volgens haar. Bewust of onbewust.

Ook zien we om kwart voor tien een aantal bewoners nog eten waaronder Cemal, Gina en Jacco. Cemal schept na afloop zelfs nog een tweede keer op. Misschien eten ze wel zo laat omdat ze aan het werk waren toen de andere bewoners aan het eten waren. Gina had natuurlijk knip klanten en Jacco en Cemal zijn bezig geweest met het wassen van een auto. Terwijl Cemal zijn tweede bord eten op eet praat hij kort met Jacco. Cemal wil als hij Utopia verlaat alleen zijn highlights terug zien en ook de highlights van Cees, maar hij gaat niet alle afleveringen terug kijken. Cemal en Jacco zouden allebei niet meer naar Utopia kijken als ze er uit gaan. Jacco geeft aan dat hij voordat hij er in ging al niet naar Utopia keek, dus waarom daarna dan wel. Misschien om te kijken hoe het met iemand gaat, maar dan zou hij alleen soms de livestream kijken. Voor de rest is het al lang rustig in Utopia. Dominique en Bas zien we om tien voor tien nog een potje darten en Ruud en Rowena zien we regelmatig met elkaar knuffelen. Ook in de badkamer staan ze weer te knuffelen en drukt Ruud weer een kusje op haar voorhoofd.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.