Cees twijfelt aan Cemal zijn goede bedoelingen. ~ Utopia Gekte

9/08/2016

Cees twijfelt aan Cemal zijn goede bedoelingen.

''Er is geen beginnen aan''.

Cemal is sinds vandaag opeens helemaal enthousiast over de akker. In het centraal gaf hij aan een creatieve kunsttuin te willen creƫren. In principe niks mis mee, maar Jessie ziet graag eerst een tekening. Cemal beloofde deze aanstaande maandag te overhandigen. Ondertussen zien we dat Cemal toch al een tijdje bezig is op de akker samen met Romy. Cees komt natuurlijk polshoogte nemen want hij ziet het al helemaal misgaan. Ten eerste is het volgens Cees geen doen om zo'n groot stuk tuin bij te houden. Als je het ene stuk af hebt moet je alweer terug naar het vorige stuk. ''Er is geen beginnen aan'', weet Cees te vertellen. Cees deelt al zijn kennis die hij heeft over tuinen, beplanting en de natuur. Met leden ogen ziet hij aan hoe Cemal te werk gaat. Hij heeft overal commentaar op en staat voor we het weten zelf met de schoffel van Cemal in zijn handen. Cemal moet zichzelf constant verdedigen richting Cees. Zijn enthousiasme is in ieder geval nog niet verdwenen, hoeveel Cees hem ook van de wijs probeert te brengen. ''Moet je kijken. Je hebt alleen de bovenkant eraf gehakt, maar de wortels zitten er nog in'', moppert Cees.

Cees doet al moeilijk over alles sinds hij weer uit bed is gekomen na het centraal. Je zal het niet geloven, maar Cees kan blijkbaar nog meer mopperen en commentaar leveren dan we al van hem gewend zijn. Het is niet zo gek dat Cees kapot is. Niet van het harde werken, maar van zijn eigen gezeur en bemoeienis met alles. Alleen heeft hij zelf nog niet door dat de oorzaak daar ligt. Ik maak mij er ook niet druk over, hij geeft toch altijd weer genoeg voer om een berichtje mee te vullen. Als ik zou willen kan ik nog een heel boek vullen met waar Cees de afgelopen uren over heeft zitten mopperen. Die ellende zal ik jou besparen. ;-)





0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.