Cees maakt ruzie met Jessie waar Billy's familie bezoek bij is ~ Utopia Gekte

9/29/2016

Cees maakt ruzie met Jessie waar Billy's familie bezoek bij is

''Ik ga die vrouw van de fillers gewoon laten komen''

We schreven net al over Billy's familie bezoek, maar inmiddels is er nog veel meer te melden. Als we na de streamlock - waar we het vorige bericht mee afsloten - weer beeld hebben zien we Billy rondsnuffelen in de vele witte tasjes met spullen. ''Ah je hebt mijn Victoria meegenomen. O wat fijn''. De familie heeft een hele stapel kleding, een slaapmasker, een knuffelbeertje en schoenen meegenomen. Wel allemaal kleding en spullen wat Billy al had. Billy is helemaal gelukkig ermee. ''Heb je ook iets voor mij meegenomen'', grapt Ruud. ''Ja, vloerbedekking en een jas'', laat Billy weten. ''We hebben niks nieuws gekocht, we konden niks vinden'', laat Billy's moeder weten. ''Ik heb ook niks nodig'', aldus Billy. Ze gaan met zijn allen op de bank zitten waar vele bewoners zich verzamelt hebben. Met zijn allen genieten ze van de broodjes die de familie mee heeft genomen. ''Een wijntje Jessie'', grapt Billy. Billy's zus laat weten 8 kilo afgevallen te zijn en ze missen de muziek nu al. Billy vraagt of ze ook lippenstift voor haar mee hebben genomen. En natuurlijk dat hebben ze ook mee. ''Omdat Jessie er zo gek op is. Kijk nog meer tijgerprint'', grapt Billy. ''Daar heb ik helemaal niks mee'', laat Jessie weten. ''Lippenstiftjes, o wat fijn! O wat fijn man, super echt super'', laat Billy blij weten.

Daarna vraagt ze aan haar zus hoe het met de kindjes is. ''Heel goed. Lola is op kamp''. Aan haar moeder vraagt ze of ze al een vriend heeft. ''Uh. Nee! Kan je niet een oproep doen'', grapt ze. Er volgt weer een streamlock. Daarna laat Billy haar slaapkamer zien. Waar Cees tegen de familie meteen weer begint te klagen en zeuren over rommel en dat niemand opruimt. Billy en Cees kunnen goed met elkaar en dat had Cees niet verwacht. Daar heeft hij zich zo enorm in vergist. ''Eigenlijk is Jessie de enige waar ik mee level'', laat Billy weten. ''Lief zijn voor hem hé'', adviseert haar moeder. Cees begint daarna met Jessie te ruziën over rotzooi, terwijl het bezoek er gewoon bij staat. Jessie wijst Cees daar op op, maar Cees gaat gewoon door zoals we van hem gewend zijn. ''Waar ben je nou mee bezig Cees'', vraagt Jessie zichzelf hardop af. De familie lacht er maar gewoon om. Jessie benadrukt dat hij het altijd voor Cees opneemt. ''Ik kan je niet meer beschermen als je zo bezig gaat'', aldus Jessie. ''Nee, niet meer doen'', mompelt Cees lachend en bespottend. Zich gesteund voelende met Billy's familie erbij.

Even later vertelt Billy vrolijk aan haar moeder dat ze haar atelier terug krijgt. Daarna geeft ze een hoed aan Romy. Die hoed is namelijk te groot voor Billy zelf. Romy is dolgelukkig en helemaal hyper en enthousiast. Meteen zet ze de hoed op, om hem voorlopig ook niet meer af te doen. Billy neemt haar bezoek mee naar het rokersbankje. ''Ik ga die vrouw van de fillers gewoon laten komen als ik genoeg verdiend heb'', laat Billy weten. ''Ga eerst maar eens rustig worden'', adviseert haar moeder. Billy's familie heeft haar zien presenteren tijdens het 1000 dagen feest en dat vonden ze heel leuk. Billy zelf vond het ook heel leuk. Als Dominique door het raampje gluurt en Benjamin wat vraagt krijgt ze van Billy's familie te horen dat ze haar heel knap vinden. Na een sigaretje besluit Billy samen met Jessie haar bezoek een rondleiding te geven. ''Heb je me zien golfen'', vraagt Billy. ''Ja, dat vinden we leuk'', laat haar zus weten. Billy en Jessie vertellen dat ze een chalet willen neerzetten voor zichzelf. ''En dan rijden we hem naar buiten als we gaan'', vult Jessie aan. Terwijl ze verder lopen vraagt Billy's zus zich af of Ruud en Rowena zich hebben verstopt. ''Ja, die zijn een beetje bang denk ik'', reageert Billy. Terwijl Ruud en Rowena er daarnet gewoon bij zaten en er niks aan de hand is.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.