Cees: ''Laat je niet gek maken'' ~ Utopia Gekte

9/23/2016

Cees: ''Laat je niet gek maken''

Geen wisselgeld meer bij Le Luifel

Het 1000 dagen feest is nog altijd in volle gang. In het begin moesten ze even op gang komen, maar nu gaat alles achter elkaar door. ''Als de beveiliging het ziet hebben ze een probleem'', horen we Gina om tien over zes zeggen. Waar ze het over heeft hebben we even gemist. Cemal zien we op datzelfde moment de horeca keuken in duiken om uien te snijden. Geen lastig werkje aangezien hij ze gewoon lekker makkelijk en snel door de patat snijder doet. Net schreven we al dat Cees allemaal complimenten krijgt, maar hij is niet de enige. ''Ik vind dat je het leuk gedaan hebt, die hele opzet'', horen we een bezoekster tegen Jessie zeggen. Ze is er nog nooit geweest, maar kijkt al vanaf het eerste uur. Jessie krijgt ook al snel te horen dat Le Luifel geen wisselgeld meer heeft. Jessie zegt het meteen te gaan regelen, maar dan heeft hij Benjamin nodig. Tijdens het zoeken naar Benjamin word hij telkens afgeleid door mensen die vragen om handtekeningen. Ook kan hij Benjamin niet vinden terwijl Benjamin wel vlak bij hem staat. Benjamin is namelijk achter Baas Beach handtekeningen uit aan het delen samen met Dominique. Jessie bevind zich ook op de wei. Uiteindelijk weet Jessie Benjamin te vinden. Hij moet van Benjamin de sleutel hebben want ze hebben meer geld nodig bij de Luifel.

Bij het podium zien we Dominique en Cees niet veel later wachten om de volgende artiesten weer aan te gaan kondigen. Ook Rianne zien we daar staan. ''Hoe is het Rianne, leef je nog'', vraagt Dominique geïnteresseerd. ''Rustig aan hé'', adviseert Cees. Cees licht Dominique vervolgens in dat de artiesten een Anouk tribute doen. Dominique wist dat al en vertelt Cees dat Nouked alleen maar nummers van Anouk doet. Ze zijn niet voor niks een Anouk tribute band. Vervolgens richt Cees zijn aandacht weer op Rianne. ''Alles onder controle'', vraagt hij. Rianne zegt van wel. ''Laat je niet gek maken'', adviseert hij haar. Er volgt een streamlock. Na de streamlock kondigen Cees en Dominique ''de beste coverband van Nederland'' aan. Nouked! Ze zijn al eens eerder in Utopia geweest. ''Dames en heren geniet alsjeblieft van Nouked'', aldus Dominique.

Ruud zien we om half zeven op de foto gaan met allemaal bezoekers. Jessie komt er bij staan en gaat ook op de foto. ''Kost wel een muntje hé Ruud. [...] Wat leuk Ruud, samen op de foto'', laat Jessie weten. Bij de volgende bezoekers vraagt Ruud of ze willen dat Jessie er ook bij komt. Dat willen ze wel. ''Dan mag ik ook eens op de foto'', grapt Jessie. Ruud krijgt ondertussen van bezoekers te horen dat hij ook gewoon muntjes kan vragen voor foto's. Maar dat de opbrengst daarvan dan bijvoorbeeld voor het dierenfonds is. Ruud blijft het druk houden met op de foto gaan en handtekeningen uitdelen. Er staat een hele groep mensen om hem heen. We zien ook telkens meiden met muntjes naar de fotografe lopen, maar die pakt de muntjes niet aan. Waarom ze ze niet aan pakt is de vraag. Bij Ruud hoeft er niet betaald te worden, maar het mag natuurlijk wel. Niet echt slim dus dat de dame ze niet aanpakt aangezien de bewoners nog steeds in de min staan.Nouked treed op
Op de foto gaan
Handtekeningen zetten
Ruud en de fotografe

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.