Cees geïrriteerd na opname voor Utopia Inside ~ Utopia Gekte

9/19/2016

Cees geïrriteerd na opname voor Utopia Inside

Gezellig bezoek

Eerder vandaag hebben de bewoners een lezing van World Animal Protection gehad. Inmiddels is die lezing al weer een tijdje voorbij en zijn de bewoners weer met hele andere dingen bezig. Zo zien we Dominique, Karin, Cees en Jacco om tien voor half vier druk bezig met opnames voor Utopia Inside. Cees mag namelijk 25 seconden lang een speech houden om een evenement te promoten. En tijdens die 25 seconden stelt Dominique hem vragen, Karin filmt het gebeuren en Jacco staat klaar met een irritante zoemer om die af te laten gaan als de tijd om is. Cees raakt al meteen geïrriteerd omdat Dominique door hem heen praat en vragen stelt. Voordat hij dan ook echt daadwerkelijk iets goeds gezegd heeft is de tijd al weer voorbij. Dominique en Jacco kijken na afloop het filmpje terug terwijl Cees geïrriteerd weg loopt. We moeten hem ergens wel gelijk geven. Dat Dominique er doorheen praat is best vervelend. Bij de vorige Utopia Inside aflevering konden we Gina helemaal niet verstaan omdat Dominique er de hele tijd doorheen tetterde. ''Cees is pissig'', laat Dominique weten. Jacco biecht vervolgens op dat hij geen eten durft te pakken. Gister kreeg hij commentaar van iemand toen hij een klein beetje eten had gepakt toen hij zich niet zo lekker voelde. ''Zo een bord vol hé'', zou iemand gezegd hebben. ''Dat doet hij bij iedereen'', laat Dominique weten.

Als ze klaar zijn met het terugkijken van het filmpje gaan ze het volgende item filmen. Dit keer gaan ze door de loods heen om te kijken hoe goed mensen hun kamer op hebben geruimd en om te ontdekken dat het bij sommigen een rotzooi is. Na afloop horen we Dominique tegen Bas zeggen dat ze morgen de opnames van ''Do doet'' gaan doen. Om vijf over half vier komt er een groepje bezoekers het terrein op. En er komen ook meteen een heleboel bewoners om deze speciale bezoekers te begroeten. Een paar van deze bezoekers zijn al eerder in Utopia geweest horen we. Ze gaan gezellig met zijn allen buiten zitten. Eén van de bezoeksters vertelt dat ze van dieren houd. Ze heeft thuis twee parkietjes. Beauty en Tweety heten ze. Ook werkt ze op een kinderboerderij. Een andere bezoeker vertelt in de horeca te werken. Hij doet bediening met gehandicapten en werkt daar al 11 jaar. Ook is hij pas jarig geweest en toen werd hij heel oud vertelt hij. 41 is hij geworden.

Cees maakt ondertussen iets te eten klaar voor zichzelf in de keuken. '"Een culinair hoogstandje'', aldus Jessie. ''Je ziet hoe bescheiden. Een half broodje en dan gewoon dubbel'', laat Cees weten. Buiten staat Benjamin in Le Luifel. Eén van de bezoekers staat voor Le Luifel en voert een gezellig gesprekje met Benjamin. Hij vertelt dat hij DJ is en dat hij soms in zalen mag draaien. Hij komt van Curacao van de antillen en draait allerlei muziek, maar soms ook ''Papiamento'' enzo. Zodat er lekker gedanst kan worden. ''Hou je ook van dansen'', vraagt Benjamin. ''Ja! Jij?'', vraagt de man. Ondanks dat hij van dansen houd kan hij het naar eigen zeggen niet zo goed. Terwijl Benjamin nog even gezellig verder kletst zien we Gina, Karin, Rianne en Jacco in de keuken staan om de drankjes klaar te maken. Ze hebben drinken ingeschonken en maken de glazen extra feestelijk door er rietjes en parapluutjes in te zetten. Ook worden er snoepjes gepakt, maar die moeten nog wel even uitgezocht worden want sommigen zijn gesmolten.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.