Cees, Billy en Jessie bespreken ernstige problemen. ~ Utopia Gekte

9/03/2016

Cees, Billy en Jessie bespreken ernstige problemen.

Het turven van koffie!

Je moet toch wat als je in Utopia zit. Het is vroeg, het is zaterdag en wat kan je dan beter bespreken dan het turven van koffie? Precies, ik kan ook niks beters bedenken dan dat. Jessie, Billy en Cees staan samen in de bar. Billy heeft gisteren een rondje bier gegeven. Het kost haar maar 35 cent per biertje dus ze grapt dat ze tenminste een keer een rondje kán geven. Jessie ziet de humor er niet van in en Cees mengt zich ook direct in de discussie. Waarom zou Jessie wel eerlijk turven als de rest het ook niet netjes noteert?

Victoria heeft maar twee keer koffie gedronken in de afgelopen dagen. En Dominique maar twee biertjes. Alle drie weten ze zeker dat er niks van het lijstje klopt. Alleen gisteren zijn er al 80 kopjes koffie gezet weet Cees te vertellen. Al telt de machine ook de kopjes thee mee, dus het kan minder zijn. Ze concluderen dat er maar een handjevol bewoners zijn die alles netjes bijhouden. Jessie zucht en vraagt zichzelf af waarom hij de moeite neemt om een lijst te maken en uit te printen. ''Ik wordt er doodziek van van dit soort dingen. Nu ben ik mij wéér druk aan het maken om koffie. Nog even en ik wordt helemaal gek hier, godverdomme. Er klopt geen kloot van en dan betrap ik mijzelf er op dat ik me weer druk maak om koffie. Onderaan de streep gaat het er om dat we eerlijk zijn naar elkaar'', moppert Jessie. Hij kan er niet tegen dat hij wel netjes alles turft en een ander er met de pet naar gooit.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.