Broer Nick vertelt Romy over uitspraak: ''Cemal, dump die griet wat heb je eraan'' ~ Utopia Gekte

9/17/2016

Broer Nick vertelt Romy over uitspraak: ''Cemal, dump die griet wat heb je eraan''

Tijd om weer afscheid te nemen

Om vijf voor vier zien we Cemal met Romy en zijn familie bij het rokersbankje. Romy en broer Nick zitten samen op het bankje te praten. Nick vertelt dat ze soms weleens dingen zien. Het is of heel positief of heel negatief. Romy zegt dat je niet alles kan zien, ook niet op de livestreams. Volgens haar zie je elke keer maar een klein stukje en niet het hele verhaal. Nick geeft toe - en dat mag Romy best weten- dat hij weleens heeft gezegd ''Cemal, dump die griet wat heb je eraan''. En iemand anders zou hebben gezegd dat Cemal net zo goed een opblaaspop kon kopen. ''Hier kijk je wel anders tegen mensen aan als je hier bent'', geeft Nick toe. Ondertussen is op stream vier te zien dat de pony, koe en geit weer in de gym staan. Rowena heeft eerder vandaag daar nog poep moeten weg scheppen, en dat mag ze vast binnenkort weer doen als die beestjes elke keer weer daar naar binnen kunnen.

Binnen in de loods laat Cemal zijn familie kleding uitzoeken uit de merchandise rekken. Cemal zelf heeft ook weer allemaal kleding en spullen gehad. Onder andere een echte leren jas en een trui. Als Cemal te horen krijgt dat zijn familie er weer vandoor moet laat hij Ruud buiten nog snel een foto van hem, Romy en zijn familie maken. Daarna nemen ze weer afscheid. ''Leuk je te leren kennen'', laat broer Nick aan Romy weten. ''Dat is insgelijks'', antwoord zij. Cemal neemt ook afscheid. Broer Danny vind het jammer dat Cemal er niet vaker kan zijn voor zijn nichtje en neefje, maar ze kijken weleens naar de tv en dan is het ''(ce)mal, mal''. Cemal knuffelt zijn familieleden één voor één. ''Ik hou van je broer'', laat hij weten, waarop Danny antwoord ook van hem te houden. Tegen zijn ietwat emotionele moeder zegt hij hetzelfde. ''Ik hou van je''. En zijn moeder houd natuurlijk ook van hem. ''Tot volgend jaar'', laat Cemal weten. ''Zorg goed voor Nick en Danny. Je bent een geweldige oma en een geweldige moeder''. Zijn moeder laat weten te hopen dat hij zo snel mogelijk naar Turkije kan. ''Dankjewel voor het komen en alles''.

Om kwart over vier gaat de familie er weer vandoor. ''Ik zal goed op hem passen'', laat Romy weten. ''Goedzo'', vind Cemal's moeder. ''Ik geloof in jullie hé. Dat weten jullie'', roept Cemal ze na. Romy en Cemal blijven knuffelend achter. ''Ga jij maar even naar het kinderfeestje. Dan ga ik wat spulletjes uitpakken'', laat Cemal weten. Daarna loopt hij inderdaad naar binnen. Hij laat aan Benjamin weten mooi bezoek te hebben gehad. ''Fijn om ze weer bij elkaar te zien''. Ook heeft hij een hoop gekregen. Een shirtje, leren jas. Nog een shirtje, vijf handdoeken, drie mutsen, washandjes, nog meer shirtjes. Hij is flink verwend vertelt hij. Ook nog een trui. ''Een hele garderobe''. En dat is nog niet eens alles. Hij heeft ook nog tandpasta, deodorant, badschuim, nog meer badschuim, foto's en schoenen gehad. Samen met Billy bekijkt hij één voor één de foto's die hij gehad heeft.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.