Billy's moeder en zus op bezoek: ''Als je maar wel trots op me bent'' ~ Utopia Gekte

9/29/2016

Billy's moeder en zus op bezoek: ''Als je maar wel trots op me bent''

''Ik moet gewoon eerlijk zijn en hulp vragen''

Om half twee zien we Billy met Jessie bij het rokersbankje. Nog even en haar moeder en zus komen op bezoek en Billy is al aardig nerveus. ''Schiet nou maar op'', zucht ze ongeduldig. ''Niet zenuwachtig zijn, het is je eigen familie'', laat Jessie weten als hij weer naar binnen gaat. Billy blijft achter. ''Het duurt lang, schiet op'', zucht ze nog maar eens. Drie minuten later zien we haar opstaan. Haar familie komt het terrein opgereden in een auto. ''Ze zijn er'', roept ze enthousiast. En terwijl ze naar de auto toe rent begint ze zachtjes te huilen. ''Ach me meissie! Kom maar poppie'', aldus Billy's zus als ze elkaar omhelzen. ''O, ik ben zo blij dat je er bent'', laat Billy weten. Er volgt al meteen een streamlock. Een paar minuten later hebben we weer beeld. Familie laat dan weten dat Billy een dikke kus krijgt van ''Chris de fixer''. Als Ruud tevoorschijn komt vliegt Billy's zus hem om de nek. Daarna vragen ze elkaar hoe het gaat. Ook Billy's moeder begroet Ruud. Ze hebben aan hem gedacht en vloerbedekking voor hem meegenomen. En ook zijn jas hebben ze voor hem mee. Daar is Ruud natuurlijk blij mee. ''We komen net aan, wat wil je nou man'', horen we iemand niet veel later zeggen. ''Dat alle aandacht naar mij gaat'', grapt Ruud. Nogmaals zien we Ruud knuffelen met de moeder van Billy en ook de andere Utopianen komen de familie begroeten.

Daarna gaan ze naar binnen. "Iedereen die wil eten. Ik heb lekkere broodjes'', laat Billy weten. Haar bezoek heeft namelijk allemaal lekkers voor de Utopianen meegenomen en heeft daarbij ook aan de veganisten gedacht door ook veganistische broodjes mee te nemen. Ruud besluit wat te drinken te regelen voor het bezoek en Billy pakt een schaal voor de broodjes om daarna Romy aan het werk te zetten. Zij mag de broodjes op de schaal leggen. ''Leg maar lekker op de schaal dan kan iedereen pakken'', aldus Billy. ''Oh jeetje mina'', roept Romy enthousiast als ze al het lekkers ziet. Ook zien we allemaal tassen gevuld met kleding. Billy's familie heeft allemaal kleding van haar meegenomen. ''Fijn mam, heel blij mee'', laat Billy weten. Om daarna weer even met haar te knuffelen. Billy word op dat moment ook weer emotioneel. ''Nou huil je even uit'', aldus haar moeder. ''Als je maar wel trots op me bent'', laat Billy weten. ''Dat blijf ik altijd. Ik snap het best'', reageert haar moeder. ''Ik doe wel mijn best. Ik ben gewoon heel even geknapt mam. Sorry, maar als ik wil groeien hoort het er misschien wel bij. Het is nog niet te laat'', aldus Billy. ''Hou dat vol'', adviseert haar moeder. ''Dat beloof ik. En ik word goed geholpen. Ik moet gewoon eerlijk zijn en hulp vragen'', laat Billy weten. ''Doe dat hé''. Daarna volgt er weer een streamlock.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.