Billy zou het niet erg vinden als Jessie homo zou worden ~ Utopia Gekte

9/12/2016

Billy zou het niet erg vinden als Jessie homo zou worden

En Jacco zou het zo met een meisje doen

De avond verloopt vooralsnog rustig in Utopia. Jacco liet om half acht weten dat ondanks dat hij op jongens valt het hem ook wel zou lukken op een meisje. Hij zou het zo doen. Ramona is blij met dat nieuws. ''Wat fijn om te weten''. Ruud zien we ondertussen weer boven op Rowena zitten, die op haar beurt weer languit op bed ligt. Ze kussen elkaar en hangen de hele tijd om elkaar heen. Gina is met serieuzere zaken bezig. Zij heeft deze avond nog knip klanten in haar kapsalon. Ook eten moest nog gebeuren. Om kwart voor acht zien we een aantal bewoners met een bord op de bank zitten om te eten. En op stream vier is ondertussen een mooie zonsondergang te zien. We zijn eigenlijk net iets te laat voor het mooiste beeld, maar hebben alsnog niet te klagen. Als het eten op is zien we Bas en Dominique in de ruimte bij het dartbord/naast de bar waar ze aan het stoeien zijn. Bas en Dominique stoeien en rennen achter elkaar aan. ''Vic help me dan'', roept Dominique. Victoria komt haar meteen te hulp, maar Dominique heeft die hulp helemaal niet nodig. Ze vind het stoeien erg leuk en rent meteen weer achter Bas aan. ''Sebastiaan Veldhoven'', spreekt ze Bas streng toe als ze weer op de grond is beland.

Om tien over acht zien we Romy de afwas doen, maar Rianne neemt het al snel van haar over. Het water is namelijk te heet en daar kan Romy niet zo goed tegen. Rianne bood dus zelf aan om het over te nemen. Romy besluit dan maar de rest op te ruimen en af te drogen. Wel laat Romy weten dat als Rianne nu wil gaan sporten ze gewoon moet gaan. ''Voel je niet schuldig. Ik help je met alle liefde'', reageert Rianne. Terwijl de dames dus verder gaan met de afwas zien we nu ook de maan op stream vier. Ook daar maken we snel een screenshot van. Als we weer over schakelen naar een andere stream zien we Billy en Jessie samen op bed liggen knuffelen en praten. ''Zou je het erg vinden als ik in een relatie met jou homo zou worden'', vraagt Jessie opeens. ''Nee'', antwoord Billy kort maar krachtig. ''Zou je niet denken 'jee wat heb ik verkeerd gedaan'', vraagt Jessie verder. ''Nee'', antwoord Billy weer. Maar volgens Jessie hoeft ze daar ook niet bang voor te zijn. Ruud komt de kamer in en word direct door Billy uitgenodigd om er gezellig bij te komen zitten op bed. Dat doet Ruud niet, maar hij komt er wel bij zitten. Op een stoel, die de kamer in getild word door onder andere Billy. Gezellig!

Buiten zien we dat ook Jacco en Cemal inmiddels ook druk bezig zijn met serieuzere zaken. Ze zijn een auto aan het wassen en maken er bijzondere dansbewegingen bij. Jacco gaat stuk en Karin filmt het gebeuren. Op de achtergrond klinkt het liedje ''carwash''. Karin wil vervolgens gaan sporten, maar zegt niet te kunnen sporten zonder muziek. Na een paar minuten wachten mag ze de box meenemen. De heren hebben hem niet meer nodig. Er staat toch al een stukje dans met muziek op film. Als we Karin en Ramona naar de gym zien lopen om te gaan sporten zien we Romy de koeien in de stal verzorgen en ook de stal schoonmaken. Rowena komt er ook al snel bij om te helpen. ''Ga maar lekker sporten liefje. Ik maak het af, het is helemaal niet veel'', roept Romy, maar Rowena slaat het vriendelijke aanbod af. Ze wil graag helpen. Inmiddels is het tien voor negen en zijn de dames daar ook al weer klaar mee. Rowena zien we boksen in de gym waar ook Ramona nog steeds aan het sporten is en Romy is in de loods een tekening aan het maken op een groot doek.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.