Billy weigert Koning Benjamin te gehoorzamen. ~ Utopia Gekte

9/13/2016

Billy weigert Koning Benjamin te gehoorzamen.

Look-a-like van Billy?

Deze middag komt Benjamin spontaan met een ideetje naar buiten. Hij begint bij Jessie en werkt zo alle bewoners één voor één af. Hij vertelt dus aan Jessie dat hij graag de koning van Utopia zou willen worden. En naast dat hij dan koning is moeten bewoners die langer in Utopia zitten ook meer macht en zeggenschap krijgen over het beleid. Benjamin is van mening dat hij geschikt is als nieuwe koning. Ik weet nog dat Rienk ook ooit is gekroond tot koning van Utopia, al was dat meer voor de lol. Het was een cadeautje voor zijn verjaardag. Benjamin zelf is nu nogal serieus met zijn verhaal. Hij hoopt echt dat Utopia een koninkrijk gaat worden. Voor hoe lang en per wanneer is nog niet bekend.

Naast Jessie licht hij ook Victoria in en later Billy. Laatstgenoemde is niet te spreken over zijn voorstel. Ze is van mening dat Benjamin niet stabiel genoeg is om koning te zijn. ''Ik vind het helemaaaaaal geen goed idee'', zegt ze resoluut.

Iets anders om te gieren is de nieuwe look-a-like die zojuist binnen komt wandelen. Het is een look-a-like van Billy, al lijkt ook deze weer totaal niet op het originele exemplaar. Cees is al gelijk eerlijk: ''Ik zie geen enkele gelijkenis''. Fijn om te horen, na 2 uur in de trein te hebben gezeten om als look-a-like van Billy binnen te komen. :-) Ook dit is natuurlijk weer ter promotie van het 1000 dagen feest:

Op 26 september 2016 bestaat Utopia 1000 dagen! Dit wordt gevierd met het grootste evenement in de Utopiaanse geschiedenis en jij kan erbij zijn! Op vrijdag 23 september vindt het grote feest plaats. Zelfs de inwoners zijn vrij, om met jullie te kunnen genieten van het feest! 

Wat kan je verwachten?
  • Live muziek
  • Optredens van de Utopianen
  • Foodtrucks
  • Een markt
  • Heel veel gezelligheid
Bij wijze van uitzondering mag er tijdens dit evenement gerookt worden. Er mogen 8 sigaretten of 8 voorgedraaide shags worden meegenomen. 

Leeftijd: 16+
Tijd:       Shift 1: inlooptijd tussen 15:00 uur en 17:00 uur
              Shift 2: inlooptijd tussen 17:00 uur en 19:00 uur
Kom samen met de Utopianen feesten tot 23:00 uur. 

Tickets koop je hier!

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.