Billy was een lastig kind voor haar moeder. ~ Utopia Gekte

9/29/2016

Billy was een lastig kind voor haar moeder.

Utopia ontwaakt... Niet?

Billy is erg nerveus voor haar bezoek later vandaag. Haar moeder en zus komen namelijk naar Utopia. Billy weet zeker dat haar moeder wijzend met haar vingertje waar ze niet meer goed mee kan wijzen toch zal gaan wijzen op een strenge manier. Dit vanwege wat Billy een paar dagen terug gedaan heeft bij Ruud. Ze weet dat ze het haar moeder altijd moeilijk maakt, al vanaf haar puberteit. Toch houden ze ontzettend veel van elkaar. ''Ik heb de liefste moeder van de hele wereld'', weet Billy te vertellen. Jessie denkt daar natuurlijk anders over. Zijn moeder is de liefste van de hele wereld.

Hoewel Billy en Jessie met een kopje koffie weer naar bed gingen zijn beide bewoners inmiddels alweer uit bed. Billy gaat even lekker douchen en Jessie is aan het werk achter de computer. Ook Romy is wakker en gedoucht. Alle andere bewoners liggen om 09:00 nog lekker te slapen. We zien Karin nog dromen ondanks de felle lampen die al aan zijn gezet. Ook Bas en Dominique liggen nog heerlijk te slapen in de caravan.

Inmiddels zijn we bijna een half uur verder en heb ik nog geen enkele zin kunnen toevoegen aan dit bericht. De situatie is zo goed als ongewijzigd. Cemal was heel even wakker, maar slaapt weer verder. Wel zien we Rowena nu haar make-up van haar gezicht afvegen. Voor de rest liggen alle bewoners nog steeds te slapen. Aan de ene kant ben ik wel jaloers. Maar aan de andere kant denk ik... Zo zonde van deze mooie dag...
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.