Billy twijfelt om Jessie weer te dumpen. ~ Utopia Gekte

9/01/2016

Billy twijfelt om Jessie weer te dumpen.

Billy en Romy in gesprek.

Billy en Jessie hebben pas net officieel verkering of de relatie staat alweer op springen. Vannacht gaf Jessie Romy een kusje in haar nek. En beide bewoners hebben dit aan Billy opgebiecht. Ze is blij dat ze dit eerlijk hebben verteld, maar opgelucht ademhalen kan ze niet. Ondanks vele verontschuldigingen van Jessie blijft Billy woest. ''Ik ben natuurlijk op mijn pik getrapt'', roept ze in Jessie zijn gezicht. Later praat Billy wederom met Romy. Haar neemt ze niks kwalijk. Jessie zelf heeft het er liever niet meer over. Maar hij heeft weinig keus, Billy is woest...

''Jessie mag echt van geluk spreken met mij. Ik ben niet de eerste de beste die tegenover hem staat. Ik geloof niet helemaal dat er niks was gebeurd als jij het niet wilde. Los van of jij het wel of niet wilde. Ik denk namelijk wel dat hij het had gedaan. Hij is 25, wat wil ik van hem verwachten? Dat is niet erg, dan moet hij dat lekker doen. Maar ik leen mij daar niet voor. In deze heb ik helemaal niks met jou te maken. Het gaat mij om Jessie. Stel je voor dat we buiten waren geweest, dan had hij het wel gedaan. Hij zegt van niet, maar ik ben dat vertrouwen kwijt. Misschien moet ik hier helemaal niet mee door gaan. Ik verdien iemand die dat weet. Als hij moeite heeft met drinken en een meisje afwijzen. Als ik thuis ben en hij gaat de kroeg in en er staat een wijf die wel wil, dan was hij gegaan. Dat is niet wat ik wil. Het is niet met een kusje en sorry klaar. Dan kap ik er gewoon mee. Het is aan mij hoe ik in deze situatie handel en wat ik er mee doe'', zegt Billy tegen Romy. Jessie komt langs en vraagt aan Billy om een stukje te gaan wandelen. Wordt vervolgd... Ondertussen heeft Cees knallende ruzie gehad met Benjamin. Daarover zo ook meer in een nieuw bericht.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.