Billy: ''Toen had hij me opeens wel nodig'' ~ Utopia Gekte

9/29/2016

Billy: ''Toen had hij me opeens wel nodig''

''Is Cees niet wat voor je?''

Het is inmiddels kwart voor vier en sinds de binnenkomst van Billy's familie bezoek is het bezoek ook de hele tijd al op de streams te volgen, op de vele streamlocks na. Dit is bijzonder want de laatste tijd mochten we weinig meekijken met familie bezoeken en kregen we na binnenkomst al snel een streamlock om daarna alleen nog maar andere Utopianen te mogen zien. Inmiddels is er dan ook weer een hoop besproken waar we over kunnen schrijven. We gaan dus even terug naar waar we gebleven waren. Om kwart over twee zagen we Billy met haar familie bij Baas Beach. Haar zus vind Baas Beach leuk. ''Ja jij vind alles van Bas leuk'', reageert Billy. ''Dat is niet waar'', laat haar zus weten. ''Soms ook een slappe hap hoor'', aldus Billy. Daarna nemen ze ook een kijkje in de wei. En na een streamlock zien we ze ook in de gym. Billy's moeder snapt niet dat de gym niet een keer goed schoongemaakt word. ''Ik vind het echt een hartstikke klein kippenhok. Dat jullie niet knettergek worden hier'', aldus Billy's zus. Het is niet geheel duidelijk of het serieus is of sarcasme. Tijdens het bezoek maken Jessie en Billy ook regelmatig bepaalde opmerkingen. ''Je kan wel rake klappen uitdelen'', horen we Jessie bijvoorbeeld opeens zeggen, doelend op Billy die Ruud sloeg een paar dagen geleden. ''Ja sorry. Nou eigenlijk niet'', reageert Billy. Haar moeder grapt vervolgens dat ze een vliegenmepper mee had moeten nemen. Billy vind dat ze het tot een paar dagen geleden goed heeft volgehouden.

''Waarom laat iedereen dit staan. Dat snap ik niet zo goed'', aldus Billy's moeder, als ze achtergelaten glazen en rommel ziet liggen bij Baas Beach. ''Is Cees niet wat voor je'', grapt Billy's zus. Billy vind het een hele leuke man. ''Niemand heeft hier respect voor hem en dat vind ik echt om te janken''. Jessie laat weten dat Cees ook hem helemaal gek kan krijgen. Billy laat vervolgens weten dat Jessie haar altijd rustig weet te krijgen. Tijdens de rondleiding nemen ze ook een kijkje in de caravan van Ruud. De familie vind dat Ruud het hok van Bender goed gebouwd heeft. ''Of heeft Rianne dat gedaan'', reageert Jessie. ''Nee, dit heeft Ruud nooit zelf gebouwd. Dit heeft hij echt niet zelf gedaan'', aldus Billy. Al de hele tijd maakt ze dubbelzinnige opmerkingen over Ruud. ''Toen had hij me opeens wel nodig'', bijvoorbeeld. Haar zus zegt dan ook dat ze niet de hele tijd dat soort opmerkingen moet maken. Dan maar over op opmerkingen over andere bewoners. ''Dit is project Cemal. Je ziet het ook hé'', lacht Jessie als ze bij de akker aankomen. ''Als Cemal wat zegt weet je dat er iets uitkomt waar je om moet lachen'', aldus Billy.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.