Billy ontspoort volledig: ''En dan doet hij me dit aan?!'' ~ Utopia Gekte

9/14/2016

Billy ontspoort volledig: ''En dan doet hij me dit aan?!''

Tussen de streamlocks door...

We gaan verder met waar we gebleven waren. Billy bemoeide zich met hoe Ruud met Rowena om moet gaan. Hij haalde verhaal en kon haar actie niet waarderen. In eerste instantie leek er verder niet veel meer te gebeuren. Maar door de vele gesprekjes die Ruud en Billy blijven voeren gaat het uiteindelijk toch weer fout. Ruud herhaalt nog maar eens dat verliefdheid nog niet speelt tussen hem en Rowena. Billy baalt er van dat hij ''liegt' omdat hij haar nu voor het blok zet. Terwijl meerdere bewoners van nog geen meter afstand mee smullen vanaf het kampvuur ontspoort Billy al een beetje.

Billy hoopte Ruud een keer terug te kunnen pakken, maar hij speelt het spel vandaag slimmer. Hij blijft alles ontkennen en Billy kan hem zo geen ''steek onder water geven''.  Tranen rollen over de wangen van Billy naar beneden.

Later praat een heftig geëmotioneerde Billy met Jessie op de schommelbank. Ze is nog altijd woest. Zij denkt het recht te hebben om van Ruud een eerlijk antwoord te krijgen. Maar daar kan ze dus naar fluiten...  ''Dat doet me echt pijn, want eigenlijk gooit hij mij nu te grabbel. Ik ben terug gekomen door zijn joker omdat HIJ het wilde. En dan doet hij me dit aan?! Hij is gewoon niet eerlijk, klaar. Dat vind ik kut en niet oprecht. Dat doet me wel verdriet. Ik gun hem alles, maar niet met mij spelletjes spelen. Dat doet mij verdriet. Ik heb ook te maken met mijn familie die hier ook niks van snapt. Ik stel Ruud een oprechte vraag en de pleuris breekt uit. Ik gun het Ruud dat hij gelukkig is'', snikt ze tegen Jessie. Ook verklaart ze opeens dat het allemaal een grapje zou zijn geweest. ''Ik maak één grapje en ik krijg de deksel op mijn neus''. 

Na de zoveelste streamlock zien we Billy opeens bij het rokersbankje zitten met Jacco. ''Ik gun het hem en zou het zo fijn vinden als hij gelukkig is. [...] Als ik één keer iets terug doe en het komt hem niet uit krijgen we dit''. Ook geeft Billy aan dat ze het niet gelooft dat het Ruud niks doet als hij haar ziet zoenen met Jessie. ''Natuurlijk doet het hem iets''. Ook wil ze weten waarom Ruud haar terug heeft gehaald. ''Waarom heeft hij zoveel moeite gedaan''. Zelf is ze naar eigen zeggen echt terug gekomen om het tussen hun weer goed te maken.

Billy besluit nogmaals met Ruud te gaan praten. Ze wil onder andere weten waarom hij haar terug heeft gehaald naar Utopia. Niet veel later ontkent ze te hebben gezegd dat ze nog gevoelens voor hem heeft. ''Waarom zeg je dat ik gevoelens voor je heb? Ik heb geen gevoelens voor je'', aldus Billy. ''Ik zeg gewoon wat jij mij duidelijk maakt'', antwoord Ruud. Vervolgens vraagt Billy wanneer ze dat dan zou moeten hebben gezegd. Naar eigen zeggen heeft ze dat nooit gezegd. Ruud wijst haar er op dat ze dat gezegd heeft toen ze samen in bad gingen waarna Billy gewoon doorgaat met glashard ontkennen. Zo zou ze naar eigen zeggen gezegd hebben dat ze van hem houd, maar zou ze ook hebben gezegd dat ze niet verliefd op hem is. Ruud zal het wel verkeerd begrepen hebben volgens haar. Helaas mogen wij er al snel niks meer van volgen. Na een hele lange streamlock heerst er weer vrede in de loods. Billy drinkt nog vrolijk door samen met Jessie. Ze zegt spijt te hebben van haar actie. ''Geweldig mislukt. Ik dacht hem ook eens het vuur aan de schenen te leggen''.2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.