Billy ontploft en schreeuwt tegen Ruud. ~ Utopia Gekte

9/16/2016

Billy ontploft en schreeuwt tegen Ruud.

Drankproblemen all over again.

Er was een lange streamlock gaande en daarna hoorden we Billy uit het niets hard schreeuwen tegen Ruud. Blijkbaar heeft hij haar aangesproken omdat ze aan een wijntje zit nu. ''Bemoei je met je eigen kutleven! Ik ben niet betrapt! Ik drink het liefst elke dag een wijntje. Heb je er last van? Ruud! Wat hebben wij na die tijd gezegd? Het is hier geen strafkamp! Omdat ik een wijntje drink? Kijk lekker naar jezelf'', schreeuwt Billy woest.

''Het ziet er niet uit als we afspreken geen alcohol te drinken en degene met de grootste mond drinken weer wijn. Het zou één dag een drankje zijn en nu drinkt iedereen weer elke dag. Dat is toch niet logisch'', probeert Ruud uit te leggen.

''Je moet af en toe wel even oppassen wie je voor je hebt meneertje. Ik begin je een beetje zat te raken met je hypocriete kop'', roept Billy voordat ze wegloopt. Jessie kletst nog even verder met Ruud. Hij geeft aan dat ze best weer met mate kunnen drinken. Ruud is het daar niet mee eens. ''De afspraak was een drankje op één dag. Je geeft mensen een vinger en ze pakken een hele hand. Is er een afspraak dat mensen weer de hele dag alcohol mogen drinken? Hun hebben vorige week f*cking hard op hun flikker gekregen voor één wijntje. En die mensen zitten nu zelf weer iedere dag te drinken'', roept Ruud boos. Cees mengt zich er ook in en weet ook niet dat er nu weer gedronken mag worden. Tegen Karin zegt Ruud het volgende: ''Het is echt belachelijk dat jullie zo op je flikker hebben gekregen. De mensen die jullie zo hard aanvielen zitten nu zelf ook wijn te drinken. Het was niet terecht''.

Momenteel praat Billy nog even met Jessie over de situatie. Ze noemt hem een zeikerd en vind het allemaal wel prima. Beide roken even een shagje om tot rust te komen.''Hij heeft echt de verkeerde aan me. Dit moet hij bij mij niet flikken, ik word er super giftig van. Ik ben echt geïrriteerd'', moppert Billy door. Jessie vind dat ze rustig moet blijven en lacht er zelfs een beetje om. Dat kan Billy ook niet waarderen. ''Het is goed met hem. Eerst maar over zichzelf nadenken in plaats van met een vinger wijzen naar anderen''.

Als Billy haar shagje op heeft gaat ze even op bed liggen. ''Wacht maar. Je kan hem krijgen nou'', zegt ze zachtjes tegen zichzelf. Ruud komt de slaapkamer binnen wandelen en wordt uitgscholden voor 'sukkel' wanneer hij weer weg loopt. Daardoor komt hij toch maar weer terug en gaat hij op de kist zitten naast haar bed. ''Sukkel? Is dat alles wat je kan zeggen? Oké'', zegt Ruud op zijn beurt. Billy draait zichzelf om en zegt geen woord meer. Ruud loopt weer weg. Een paar seconden later brengt Jessie haar een kopje koffie. Hij hoopt dat Billy zich er niet zo druk om maakt omdat Ruud weer lachend door de loods heen loopt. Billy snapt het, maar Ruud irriteert haar gewoon. Ze kan het niet helpen dat zij nu weer degene is die kut in haar vel zit. Ze dreigt hem 3 stemmen te geven omdat hij haar naar beneden zou trekken. ''Het is een vieze vuile rat. Het enige wat hij doet is gebruik maken van me. Prima, moet hij doen. Moet ie echt lekker doen. Hij laat alles op een verdomd rare manier zien. Flikker maar op. Alsof hij het zelf allemaal zo goed voor elkaar heeft'', ventileert Billy boos door. ''Als dit is wat hij wil, prima. Dan kan hij het krijgen''.2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.