Billy mag Jacco geen Lange Jan noemen. ~ Utopia Gekte

9/01/2016

Billy mag Jacco geen Lange Jan noemen.

Jessie en Ruud gaan praten.

Billy en Jacco hebben kort een woordje met elkaar gesproken. Billy wilde namelijk suiker hebben, maar daar kan ze niet bij. Cees bood aan om het te pakken. Maar toen zei ze bij wijze van grap dat Lange Jan dat wel kan pakken, doelend op Jacco. Ook zegt ze hem voortaan gewoon zo te noemen. Hij is er niet van gediend om zo te worden genoemd, dus dat moet ze voortaan laten. Billy grapt er nog even over door, maar besluit om hem gerust te stellen. Ze zal zulke grapjes niet meer maken in de toekomst. Ook heeft Jacco nog wel wat te zeggen over het referendum voor een veganistisch Utopia: ''Dat is hetzelfde als dat ik zou zeggen dat iedereen nu homo moet worden''. 

Voor de verandering is Dominique al een tijdje niet betrokken bij alle drama's in Utopia. Zij is gewoon op haar gemak aan het werk in het atelier. Daar maakt zij meubels die ze kan verkopen voor de BV. Jessie zien we tussendoor nog op Ruud afstappen. Hij hoopt even met Ruud te kunnen praten. Misschien omdat hij advies wilt over hoe om te gaan met Billy? Ruud staat in ieder geval eerst uitgebreid voor de spiegel in de paarse slaapkamer waar Jessie ook aanwezig is. Ze wisselen alleen geen woord. Ruud wandelt door naar de spiegel in de badkamer. Daar poedert hij zijn gezicht met bronzer. Hij zegt tegen Rianne geen zin te hebben om in de zon te zitten. Hij kwakt nog wat zwarte oogpotlood onder zijn oog en zegt klaar te zijn. Daarna loopt hij weer naar de spiegel in de paarse slaapkamer. Eenmaal daar lijkt hij toch weer wat extra make-up aan te brengen. Na wat minuten in de paarse slaapkamer gaat hij wederom terug naar de spiegel in de badkamer. Een gesprek met Jessie laat nog wel even op zich wachten. Ruud is al druk genoeg met zichzelf. 

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.