Billy liegt dat ze barst tegen Jessie. ~ Utopia Gekte

9/04/2016

Billy liegt dat ze barst tegen Jessie.

Ruud en Billy in bad deel 3.

We gaan weer door met waar we gebleven waren. Gisteravond was het wederom behoorlijk spannend in Utopia! We weten nu dat Ruud niet verliefd is op Rowena en dat zij in die 4 maanden tijd niks met elkaar gedaan hebben. En we weten dat Billy liever bij Ruud in bed ligt dan bij Jessie. Mede door het verschil in lengte van de euuhh jaa.. brandslangetjes... Billy heeft ontzettend veel gezegd tegen Ruud. En nu is het tijd om Jessie in te lichten. Durft ze ook bij hem volledig de waarheid te spreken?

Tijd om daar achter te komen. Billy en Ruud gaan het bad uit en drogen zich na 11 uur 's avonds weer af. Billy is nog altijd een wrak en draait helemaal door. Ze roept inderdaad verliefd te zijn op Ruud en het kan haar allemaal niks meer schelen. Ze denkt alles al te hebben verkloot en dat Jessie hier al bang voor was. Ruud stelt haar gerust en zegt dat ze hem (Ruud) nooit kwijt zal raken. Ze knuffelen elkaar bij de caravan. Daarna lopen ze weer de loods in. Billy vervolgt haar weg en gaat zelfde de zenderkamer in. Daar verblijft zij een tijdje. Jessie zien we erg lang wachten en uiteindelijk zegt hij zelfs tegen de camera te gaan slapen. Hij wacht natuurlijk vol spanning op wat Billy allemaal te zeggen heeft na het avontuurtje in bad met Ruud.

Uiteindelijk komen Jessie en Billy bij elkaar. Jessie maakt zich zorgen om haar. Hij ziet hoe verdrietig ze is. En al snel blijkt dat Billy nog geen open kaart gaat spelen. Ze zegt dat het niks met Jessie te maken heeft en dat hij haar maar even met rust moet laten. Ze gaat roken en slapen, of Jessie dat nou goed vind of niet. Dominique komt Billy ondertussen ook nog troosten. Iedereen ziet dat Billy er momenteel doorheen zit. In bad gaan met Ruud is 'het beste wat me ooit is overkomen', zegt ze sarcastisch. Toch is ze wel trots op zichzelf. Ze heeft het maar liefst een maand volgehouden... :-)

Uiteindelijk is Billy toch wat openhartiger richting Jessie toe. Ze zegt dat het 'verbloemen' er nu pas allemaal uit komt. En ze biedt haar excuses aan. Ze heeft spijt van wat ze allemaal heeft gezegd. Maar wat ze dan precies allemaal gezegd heeft? Dat weet ze niet meer... Ze is in de war en wil tegelijkertijd Jessie ook niet tekort doen. Hij zegt er voor haar te zijn. Ook bij Jessie kan Billy haar tranen niet meer bedwingen. Ze is een emotioneel wrak en zal zichzelf weer op de rit moeten krijgen. En ze moet sowieso stoppen met liegen. Ze blijft herhalen dat dit alles niets met Jessie te maken heeft of met de huidige situatie.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.