Billy is weer dolgelukkig met Jessie. ~ Utopia Gekte

9/04/2016

Billy is weer dolgelukkig met Jessie.

Eind goed al goed.

Billy heeft gisteren tijdens een soort van paniekaanval van alles eruit gegooid. Woorden waar ze achteraf misschien wel spijt van heeft. Of krabbelt ze gewoon terug? Aan Victoria vertelt Billy dat ze alles behalve opgelucht is. Ze is juist onrustig geworden sinds ze alles eruit heeft gegooid. ''Ik sta niet meer volledig achter de uitspraken die ik heb gedaan'', weet Billy te melden. Ze moet de breuk met Ruud nog altijd verwerken. En Jessie vind ze ondanks alles toch nog wel leuk. Ook aan Ruud vertelt ze dat ze toch niet verliefd op hem is. Ze vind het zelfs moeilijk om samen met haar ex in Utopia te wonen.

Later spreken Jessie en Billy elkaar wederom. Ineerste instantie buiten, tot het begon te regenen. Daarom zijn ze naar het cordwood huisje gelopen. ''Waar alles begon'', aldus Jessie. Ze zitten beide naast elkaar op bed en er heerst een lange stilte. Billy zegt in de war te zijn. Iets wat Jessie allang door heeft. Jessie is de moeilijkste niet en gunt Billy alle tijd om alles te verwerken. Billy twijfelde onder andere aan de oprechtheid van Jessie. Hij snapt dat ze veel heeft meegemaakt en dat het tijd nodig heeft. Billy biecht ook een aantal dingen op die ze gisteren aan Ruud vertelde in bad. Dat kan ze zich nu opeens wel weer herinneren. :-) Jessie neemt haar niks kwalijk. Billy is degene die hij wil. Nu is het aan haar om ook voor de liefde te kiezen. Billy legt de schuld nu volledig bij Ruud neer en de drank. Het zou zijn schuld zijn dat ze aan Jessie ging twijfelen. En ook dat begrijpt Jessie. Alle twijfels die Billy had zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. ''Je had gisteravond gedronken en je was in paniek'', herhaalt Jessie nog maar eens. Hij denkt dat Billy alles nu verwerkt heeft en dat ze samen verder kunnen. ''Je moet je niet druk maken om de uitspraken van gisteren'', vult hij nog aan. Billy is weer helemaal gelukkig. Ze knuffelen en lachen samen. Eind goed al goed.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.