Billy is klaar met dronken Jessie ~ Utopia Gekte

9/20/2016

Billy is klaar met dronken Jessie

''Laat nu maar zien dat je het kan''

Goedemorgen op dag 994 van het Utopia avontuur. We blikken eerst nog even terug op gisteravond en vannacht. Nadat ik lekker mijn bed in gedoken was is er namelijk nog het een en ander gebeurd. Jessie en Billy hebben gisteravond namelijk een lang gesprek gehad, waar we al in twee delen over hebben geschreven. Deel 1 en deel 2. Maar 's nachts zijn we nogmaals bij elkaar gekomen om nog even verder te praten. Omdat we er niet live met de stream bij waren hebben we geen uitgebreid verslag van dit gesprek, maar wel een samenvatting. Zo heeft Billy weer lang met Jessie gepraat, was Jessie weer behoorlijk dronken. En dat zorgde dus ook weer voor ruzie en spanningen. Om tien voor twaalf was het blijkbaar al zo erg dat Billy aan Jessie liet weten dat als hij straks weer laveloos terug zou komen, dat ze er dan klaar mee is. Jessie vroeg toen om een glaasje water, maar werd even later toch weer met drank in zijn handen gezien. Billy laat Jessie weten dat hij haar niet in de maling mag nemen. De vorige keer zei hij hetzelfde en kwam hij ook laveloos terug. ''Laat nu maar zien dat je het kan''. Billy is het duidelijk zat en laat dat ook door middel van grapjes aan medebewoners weten. Zo vraagt ze aan Bas of hij nog een plekje over heeft in zijn caravan. ''Nee, want Do is er nog'', antwoord Bas. ''Wat jammer nou'', aldus Billy.

Omdat Jessie dronken is moet hij ook weer door meerdere medebewoners naar bed worden gestuurd. Victoria stort zich tussendoor ook nog even in het liefdesdrama en besluit zich er ook maar mee te bemoeien en adviezen te geven. Zo denkt zij dat het aan het leeftijdsverschil ligt en Billy geeft toe dat ze dat heeft onderschat. Victoria vind dat Jessie blij moet zijn dat hij zulke lieve vrouwen om zich heen heeft. Even lijkt de rust weder te keren als Jessie en Billy samen in bed liggen te praten. Wat er besproken word weten we niet want we hebben geen geluid meer. Toch gaat het niet helemaal zoals gewild. Even later is Jessie namelijk weer uit bed en ligt Victoria weer bij Billy op bed. ''Misschien moet je bij mij komen slapen'', laat zij weten. Volgens Victoria kan Jessie niet meer normaal denken, en kan hij niet eens meer normaal lopen. Hoe het de rest van de avond verder is gegaan weten we niet. Dit is alles wat we terug konden vinden. Maar beter iets dan niets toch. ;) En wie weet horen we er later vandaag nog wel wat over.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.