Billy hoopt(e) dat Jessie haar zwanger maakt? ~ Utopia Gekte

9/28/2016

Billy hoopt(e) dat Jessie haar zwanger maakt?

Dubbele signalen.

De liefdesperikelen tussen Jessie en Billy vlogen weer alle kanten op gisteravond. Beide tortelduifjes hadden weer eens ruzie met elkaar. Jessie zat daardoor regelmatig hardop tegen zichzelf te mopperen. Billy zou veel dubbele signalen afgeven. Het ene moment wil ze blijkbaar kinderen van hem onder de dekens en het andere moment hoeft ze niks meer met hem te maken te hebben. Ook zegt hij niet te kunnen leven met iemand die zelf niet weet wat ze wil.

Na een paar streamlocks zitten Jessie en Billy toch weer bij elkaar op bed. Daar praten ze bijna een uur lang over de huidige situatie. Billy spreekt af dat zij alles eruit gooit, zo is zij opgevoed. Voortaan deelt ze alles. Alles wat ze voelt. ''Het kan me aan mijn reet roesten wat anderen van mij vinden. Ik snap dat het voor jou anders ligt, maar ik zit ook in een omgeving waar dat gedoogd is. Snap je wat ik bedoel? Ik ben een creatieveling, die zijn altijd raar en kunnen altijd zeggen wat ze willen'', legt Billy uit. Jessie geeft aan dat hij voor de zakelijke kant naar Utopia is gekomen. En niet om verplicht te worden om over zijn gevoel te praten. Billy vind het geen excuus en stuurt er constant op aan dat ook Jessie gaat leren over zijn gevoel te praten. ''Of je gaat het niet aan Jessie, dan ben ik het niet waard. Prima. Dat zou ik ook prima vinden'', aldus Billy.

Jessie schrikt daar een beetje van, lacht wat, geeft een knuffeltje en zegt verliefd te zijn. Na een sigaretje en vele stiltes geeft Jessie toe dat ze hun gevoel uit moeten kunnen spreken naar elkaar, maar dat dit voor hem heel lastig is. Uiteindelijk komt Billy tegen Jessie aan liggen. ''Het komt wel goed toch'', vraagt ze hem. Jessie zegt te hopen van wel. Ze geven elkaar een kus en Billy adviseert hem om er niet te lang over in te zitten. ''Uiteindelijk is het allemaal niet zo heel erg wat er is gebeurd'', concludeert Billy.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.