Billy gaat haar joker weggeven. ~ Utopia Gekte

9/08/2016

Billy gaat haar joker weggeven.

Ruud claimt zijn eigen land.

Ruud en Billy lopen samen naar buiten toe. Ruud gaat namelijk laten zien hoe groot zijn eigen stuk land gaat worden. Met stappen bakent hij zijn territorium af en komt hij tot 23 meter. Samen met Billy inventariseert hij welke materialen er beschikbaar zijn op het terrein. Ruud hoopt namelijk een omheining te maken met een loungesetje in zijn eigen tuin. En een stukje gras voor Bender om te grazen. Al wandelend over het terrein komen ze van alles tegen.

''Kijk, er zit daar een kip te broeden en die kalkoen gaat dan weer bovenop de kip broeden'', aldus Ruud. ''Echt?! Neee joh'', horen we Billy nog zeggen voor de streamlock. Na de streamlock zijn beide bewoners enthousiast over het plan. Er is ongetwijfeld genoeg materiaal aanwezig om Ruud zijn territorium af te bakenen. ''Misschien wordt Ramona wel woest. Woest? Ik wil dat woord helemaal niet gebruiken''. Billy verbeterd zichzelf en maakt er het woord boos van in plaats van woest. Waarom Ramona woest of boos zou moeten worden blijft onduidelijk. Ze vind het hele idee wat Ruud heeft echt tof. Ook voor Bender. ''De komende tijd ben ik daar mee bezig. Gewoon lekker mijn eigen plekje'', zegt Ruud trots. ''Ja, jij zit hartstikke gelukkig buiten en de rest doodongelukkig binnen. Weet je wat ik zat te denken? Ga ik niet doen, ik heb mijn joker natuurlijk al weggegeven aan iemand. Maar aan wie hou ik nog even stil. Daar gaat het verhaal nu even niet om. Ik wil mijn joker inzetten om alles twee maanden lang met kop of munt te beslissen'', lacht Billy. Ruud vraagt door en is toch benieuwd wie haar joker dan krijgt. Bas, Ruud zelf, Victoria... Ruud blijft gissen en Billy blijft stil. Jessie is het sowieso niet. ''Ik zat te denken, omdat de centralen zo belachelijk zijn, dat ik dat maar doe. Maar ik kan ook doen alsof ik dat ga doen. Misschien denken ze dan dat ze normaal moeten doen. Wellicht geef ik hem weg aan iemand. Ik weet nog niet wie Ruud''.

En dan nemen Billy en Ruud weer afscheid van elkaar. Billy vervolgt haar weg naar Jessie en Ruud gaat met Bender knuffelen. Billy ploft bovenop Jessie die in het weiland van het zonnetje geniet.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.